- ΘΗΒΑ

Μήνυμα της Βασιλικής Τσόνογλου-Βυλλιώτη

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΣΟΝΟΓΛΟΥ-ΒΥΛΛΙΩΤΗ

Υποψήφια Βουλευτής Ν. Βοιωτίας

Πολιτικό γραφείο Λιβαδειάς: Φίλωνος 7 τηλ 22610 89640

Πολιτικό γραφείο Θήβας: Επαμεινώνδα 71 τηλ 22620 81061

www.tsonoglou.com

e-mail : tsonoglou@hotmail.com

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

tsonoglou420

Μήνυμα της Βασιλικής Τσόνογλου-Βυλλιώτη

Φίλες και φίλοι,

Λίγες μέρες μας χωρίζουν πια από τις κάλπες της Κυριακής 4ης Οκτωβρίου. Από την Κυριακή που ο λαός θα αποφασίσει να αλλάξουν τα πράγματα. Να μπει, επί τέλους, ένα τέλος στην πορεία φθοράς της πατρίδας μας, στην πορεία φθοράς του Νομού μας, της Βοιωτίας.

Συναντηθήκαμε και συζητήσαμε ανταλλάσοντας απόψεις για το πως μπορούμε να κάνουμε την ζωή μας καλύτερη.

Φίλη(ε) μου, ΜΑΖΙ συμφωνήσαμε ότι… γίνεται !

Και, προσωπικά έχω αναλάβει μια σειρά από δεσμεύσεις απέναντί σου, με πρώτη την συμμετοχή μου στην προσπάθεια να ξανασταθεί ο Νομός μας, οι πόλεις και τα χωριά μας στο ύψος που θέλουμε και τους ταιριάζει.

Θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου για την υποστήριξή σου στο πρόσωπο μου. Τις ευχαριστίες μου για όσα – και είναι ήδη πολλά – έχεις κάνει για την εκστρατεία μου. Την εκστρατεία μας.

Σε διαβεβαιώνω ότι ούτε το ΠΑΣΟΚ, ούτε ο Γιώργος Παπανδρέου αλλά ούτε κι εγώ θα σε διαψεύσουμε.

Το ΠΑΣΟΚ είχε και έχει λόγο, λόγο τιμής για την ανάταση της χώρας μας, την ανάταση του τόπου μας, το μέλλον των παιδιών μας. Μαζί χτίσαμε το πρόγραμμα του Κινήματος μας. Μέσα από αδιαπραγμάτευτες αρχές, αξίες και ιδανικά αλλά κυρίως μέσα από διάλογο Δημοκρατίας.

Σε αυτή την προσπάθεια θα πρέπει να δώσεις δυναμικά την μάχη για την απαλλαγή της χώρας μας από πολιτικές που μόνο κακά έφεραν βάζοντας την στο περιθώριο της Ευρώπης.

Με αίσθηση ευθύνης σε καλώ να στηρίξεις με την ψήφο σου το ΠΑΣΟΚ και το πρόσωπο μου. Μαζί έχουμε δώσει μέχρι σήμερα πολλές μάχες. Και τις κερδίσαμε! Με την συμπαράσταση σου θα δώσουμε ακόμη μια την Κυριακή της 4ης Οκτωβρίου. Όμως την μεγάλη μάχη θα την δώσουμε και πάλι μαζί από την επόμενη ημέρα εκεί που θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα του τόπου μας, της χώρας.

Μαζί για ένα καλύτερο αύριο, γεμάτο ελπίδα και αισιοδοξία! Μαζί για την νίκη!

Αφήστε μια απάντηση