- ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΘΗΒΑ

Με επιτυχία το κλείσιμο της χορευτικής περιόδου για τους Σαρακατσαναίους της Θήβας

 

Δελτίο Τύπου

Με μία πολύ εντυπωσιακή εκδήλωση στο θέατρο Μοσχοποδίου Θηβών ,το Σάββατο 8 Ιουνίου 2019 ,κλείσαμε μια επιτυχημένη και δημιουργική χρονιά για τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου, πραγματοποιώντας έτσι άλλη μία ξεχωριστή εκδήλωση.
Άλλη μια χρονιά έφτασε στο τέλος της.Η χρονιά  που  πέρασε ήταν και αυτή πολύ δημιουργική .Πραγματοποιήσαμε σπουδαίες εκδηλώσεις. Η σημερινή εκδήλωση έδωσε την δυνατότητα  στα παιδιά να παρουσιάσουν την προσπάθειά μιας ολόκληρης χρονιάς και σε όλους εμάς την ευκαιρία να τα καμαρώσουμε.Τα παιδιά ,φορώντας τοπικές παραδοσιακές φορεσιές, παρουσίασαν χορούς από διάφορες περιοχές της Ελλάδας. Έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, εντυπωσιάζοντας με τις ικανότητές τους όλους τους θεατές, που δεν έπαψαν ούτε μια στιγμή να τους χειροκροτούν .
Για μια ακόμη φορά μας έκαναν πολύ υπερήφανους.

Ευχαριστούμε  όλους τους γονείς για την εμπιστοσύνη στο σύλλογο και την στήριξή τους με κάθε τρόπο.

Την εκδήλωσή  μας τίμησαν με την  παρουσία τους ο Δήμαρχος Θηβαίων κ.Σπύρος Νικολάου ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΘ κ.Κων/νος Χαρέμης ,η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας (Δ.Κ.) Θήβας κα Δώρα Προκοπίου, ο επίτιμος πρόεδρος του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Θήβας κ.Θεόδωρος Βλαχογιάννης, ο πρώην εκπρόσωπος της ΠΟΣΣ(Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Σαρακατσαναίων)κ.Δημήτρης Βλαχογιάννης.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον επι 20 χρόνια δάσκαλό μας τον Νίκο Μπαλιάμη για το σπουδαίο του έργο αλλά και και τον σημαντικό ρόλο ως δάσκαλος για την άριστη σχέση με τα παιδιά.

Ραντεβού την πρώτη Κυριακή του Σεπτέμβρη με τις εγγραφές για την καινούργια χρονιά.

Καλό καλοκαίρι!

 

Με τιμή

το Δ.Σ. Συλλόγου

Αφήστε μια απάντηση