- ΑΡΘΡΑ, ΘΗΒΑ

Οι πολίτες της Βοιωτίας να μην παραδώσουν την προοδευτική τους ταυτότητα

Λίγες ώρες απέμειναν μέχρι την στιγμή που θα κληθούμε να επιλέξουμε την επόμενη μέρα του τόπου μας. Η μεγάλη γιορτή της Δημοκρατίας σε μικρό χρονικό διάστημα μας καλεί όλους για ακόμη μια φορά. Η ψήφος είναι η φωνή του πολίτη.
Για αυτό λοιπόν είναι απαραίτητη η συμμετοχή όλων μας στην εκλογική διαδικασία με στόχο να προκύψει κυβέρνηση εκλεγμένη με ποσοστό που να αντιπροσωπεύει όσο το δυνατό περισσότερο την πλειοψηφία.
Μέσα στα χρονιά της κρίσης όπως διαπιστώσαμε από τα αποτελέσματα των εκλογών που διεξήχθησαν, πολλές φορές ο κόσμος προσπαθώντας να εκφράσει την δυσαρέσκεια και τον θυμό του, οδηγούνταν σε επιλογές λανθασμένες και επικίνδυνες για την χώρα μας.
Σε αυτές τις εκλογές καλώ όλους τους προοδευτικούς πολίτες της Βοιωτίας να επαναφέρουν την λογική και να στηρίξουν τον χώρο που πραγματοποίησε τις μεγαλύτερες τομές και μεταρρυθμίσεις στην παιδεία, στην υγεία και στα εργασιακά. Τον χώρο που τοποθέτησε τον πολίτη στο κέντρο των εξελίξεων και εξασφάλισε την λαϊκή κυριαρχία και την εθνική μας ανεξαρτησία. Τον χώρο που υπερασπίστηκε με σθένος και σοβαρότητα την ακεραιότητα των συνόρων της χώρας μας και ανάγκασε τους ευρωπαίους εταίρους να αντιμετωπίζουν με σεβασμό την δική μας Ελλάδα.
Καλούνται όλοι οι προοδευτικοί πολίτες της Βοιωτίας να μην παραδώσουν τις ταυτότητες τους εξαιτίας της δυσαρέσκειας που αισθάνονται για την προδοσία της εμπιστοσύνης τους από την κυβέρνηση του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ.
Το μεγάλο δίλημμα αυτών των εκλογών είναι ένα. Ισχυρό Κίνημα Αλλαγής ή νέες περιπέτειες για την χώρα μας;;;
Τέλος θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία στους υποψήφιους της προοδευτικής παράταξης.
Με σεβασμό και εκτίμηση,
Σβίγγος Βασίλης
Ειδικός Φοροτεχνικός

Αφήστε μια απάντηση