- ΘΗΒΑ

Ομιλία του Θηβαίου δικηγόρου Πάρη Βυλλιώτη στην ΕΣΗΕΑ

20160517_224749
Στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΕΣΗΕΑ,με αφορμή την ημέρα Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ομοφοβίας, Αμφιφοβίας και Τρανσφοβίας, βρέθηκε η Κοινότητα Νέων του Ποταμιού.
Στον χώρο πραγματοποίησε ομιλία και ο Θηβαίος δικηγόρος Πάρης Βυλλιώτης, αντιπρόσωπος της ΜΕΣΥΑ και μέλος της κοινότητας Δικαιοσύνης
Αναφέρθηκε σχετικά με τη «Νεολαία, ομοφοβική-τρανσφοβική βία και διακρίσεις: ο ρόλος της Πολιτείας», στο πλαίσιο υλοποίησης του Έργου «Πες το σ’ εμάς».Διοργανωτής ήταν  η Colour Youth – Κοινότητα LGBTQ Νέων Αθήνας.
imageΟ κ Βυλλιώτης, μεταξύ άλλων τόνισε τα προβλήματα που έχουν ομόφυλα ζευγάρια αλλά και τον ρατσισμό που βιώνουν με παραδείγματα από την καθημερινή ζωή.
{Στόχος μας να υπάρχει συγκεκριμένο νομικό πλαίσιο που να προστατεύει Ρητώς τα δικαιώματα της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ και να μην επαφιόμαστε σε ερμηνείες κάποιας υφιστάμενης διάταξης, διότι αυτό είναι πολύ επικίνδυνο σε ένα συντηρητικό περιβάλλον που ζούμε.
Είναι απαραίτητη η ευαισθητοποίηση της ελληνικής κοινωνίας σχετικά με φαινόμενα ΟΜΟΦΟΒΙΑΣ, ΤΡΑΝΣΟΦΟΒΙΑΣ και ΑΜΦΙΦΟΒΙΑΣ, όπως και όλων των εκφάνσεών τους.} ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ Βυλλιώτης,στη σχετική ομιλία του. 

Παναγιώτα Βυλλιώτη

Δημοσιογράφος
Ολα τα άρθρα από Παναγιώτα Βυλλιώτη

Αφήστε μια απάντηση