- ΘΗΒΑ

Ο Βαγγέλης Γεωργίου “φιλοξένησε” τους συνυποψηφίους του στο Σχηματάρι

Την Τρίτη 29/09/09, ο υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλης Γεωργίου “φιλοξένησε” τους συνυποψηφίους του στο Σχηματάρι. Πραγματοποιήθηκε μια πολύ επιτυχημένη συγκέντρωση, σε συνέχεια των δυναμικών συγκεντρώσεων που έχουν πραγματοποιηθεί σε ολόκληρο το νομό.

schimatar1

Ο Βαγγέλης Γεωργίου μίλησε μπροστά στους συνδημότες του, τους πολίτες, που επί τέσσερις συνεχείς τετραετίες τον εκλέγουν Δήμαρχό τους με υψηλά ποσοστά (60-72%). Φανερά συγκινημένος, αναφέρθηκε στα έργα που έγιναν κατά τη Δημαρχειακή του θητεία, την προσπάθεια που κατέβαλε για τη δημιουργία ενός δήμου ξεχωριστού, μιας όμορφης και ανθρώπινης πόλης. Ζήτησε από τους πολίτες του Σχηματαρίου να τον βοηθήσουν να συνεχίσει να παλεύει για τον τόπο του, για όλη τη Βοιωτία με το ίδιο πάθος και με περισσότερες γνώσεις, στο Κοινοβούλιο, εκλέγοντάς τον Βουλευτή.

Δεσμεύτηκε να αγωνιστεί για το μείζον πρόβλημα, τη ρύπανση του Ασωπού, την ποσόστωση των προσλήψεων στα εργοστάσια της περιοχής, την επέκταση του προαστιακού, την πρόσβαση στις όμορφες παραλίες του νομού μας, την ανάδειξη του πολιτισμού της αρχαίας Τανάγρας, τη δημιουργία του προγράμματος ΣΥΝ-ΚΟΙΝΩΝΙΑ για την εύκολη πρόσβαση των εργαζομένων στην ευρύτερη περιοχή Σχηματαρίου-Οινοφύτων, την στελέχωση με το απαραίτητο ανθρώπινο δυναμικό των Κέντρων Υγείας και των Νοσοκομείων, για την προστασία του αγροκτηνοτροφικού εισοδήματος, για την εξασφάλιση της αξιοπρεπούς διαβίωσης των συνταξιούχων και απόρων.

schimatari2

Έκλεισε την ομιλία του τονίζοντας, ότι πλέον δεν θα ζητάμε, αλλά θα απαιτούμε, πράξεις και έργα, για μια νέα Βοιωτία.

από το πολιτικό Γραφείο

τηλ 2262301959

Αφήστε μια απάντηση