- ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Ιάκωβος “Τζακ” Χατζηαθανασίου νέος προπονητής του Ιωνικού Αστέρα Θήβας

tzakionikos2

Ο Ιάκωβος Τζακ Χατζηαθανασίου, ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής του Παναθηναικού  είναι ο νέος προπονητής της ομάδας του ΓΑΣ Ιωνικού Αστέρα Θήβας.  Ο “Τζακ”  όπως τον θυμούνται οι φίλαθλοι βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου στα γραφεία της ομάδας του Συνοικισμού, συζήτησε με τους διοικούντες και συμφώνησε να αναλάβει την προσπάθεια  της ομάδας για άνοδο.

Η ομάδα του Ιωνικού θα ενισχυθεί φέτος με έμπειρους παίκτες που μαζί με τους ταλαντούχους νεαρούς που διαθέτει και κάτω υπό τις οδηγίες ενός έμπειρου προπονητή όπως ο  Χατζηαθανασίου μπορεί να πρωταγωνιστήσει  στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Βοιωτίας  και να διεκδικήσει την άνοδο.

Ο Ιάκωβος Χατζηαθανασίου ήρθε από τη Χίο και μάλιστα από τις Οινούσσες όπου η γιατρός σύζυγός του κάνει το αγροτικό της. Είναι ενημερωμένος για τα ποδοσφαιρικά πράγματα της περιοχής, έχει εμπειρία από μεγαλύτερες κατηγορίες και επαφές με ποδοσφαιριστές και παράγοντες, ενώ παρακολουθεί πάντα και τις εξελίξεις στην αγαπημένη του ομάδα τον Παναθηναικό.

Στις πρώτες του δηλώσεις δήλωσε ότι εντυπωσιάστηκε από την οργάνωση ενός ερασιτεχνικού σωματείου όπως ο Ιωνικός Αστέρας και πως θα δουλέψει για πετύχει η ομάδα τους στόχους της.

Αφήστε μια απάντηση