- ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο «πόλεμος» των σποτ: Τα επτά βίντεο του ΣΥΡΙΖΑ και η απάντηση της ΝΔ

Πόλεμος” ξέσπασε με τα βίντεο σποτ ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ.

“Η απάτη των αρίστων αποκαλύπτεται” ήταν το βασικό σύνθημα της κεντρικής εκδήλωσης του ΣΥΡΙΖΑ στην Αθήνα με ομιλητή τον Αλέξη Τσίπρα, το Σάββατο. Η εκδήλωση ξεκίνησε με την μετάδοση βίντεο που πρόβαλε την αθέτηση των υποσχέσεων της κυβέρνησης σε επτά θεματικές ενότητες με αντίστοιχους τίτλους:

1.Πρώτοι με διαφθορά

2.Ήταν κάποτε ένας μισθός

3.Ο Πρωθυπουργός λείπει ταξίδι για δουλειές

4.Κοινωνικό κράτος: Κατεδαφιζόμεθα

5.Νιώθεις ασφαλής τώρα;

6.Για ψυκτικός καλός είσαι

7.Εσύ το πίστεψες;

Τα επτά βιντεάκια έκαναν κριτική στην επτάμηνη διακυβέρνηση της ΝΔ και τα πεπραγμένα της. Αφηγήτρια και στα επτά βίντεο ήταν ηθοποιός Άννα Ελεφάντη, ενώ τα βίντεο προλόγισε ο ηθοποιός Μάριος Αθανασίου.

Η απάντηση της ΝΔ δεν άργησε να έρθει και ήρθε επίσης με βίντεο. Η ΝΔ μέσω twitter ανέφερε: «Αφού ψάχνει μανιωδώς ο κ. Τσίπρας την «απάτη» των 7 μηνών διακυβέρνησης, θα του τη θυμίσουμε εμείς: Ιανουάριος με Ιούλιος του 2015. Στην προπαγάνδα τους απαντάμε με έργα. Δείτε το κυβερνητικό μας έργο εδώ: metonkyriako.gr ».

Αυτό ήταν το βιντεάκι που δημοσιεύτηκε στα social media.

Στην προπαγάνδα του ΣΥΡΙΖΑ απαντάμε με έργα

Αφού ψάχνει μανιωδώς ο κ. Τσίπρας την «απάτη» των 7 μηνών διακυβέρνησης, θα του τη θυμίσουμε εμείς: Ιανουάριος με Ιούλιος του 2015.Στην προπαγάνδα τους απαντάμε με έργα. Δείτε το κυβερνητικό μας έργο εδώ: https://metonkyriako.gr

Pubblicato da ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ su Sabato 22 febbraio 2020