- ΒΟΙΩΤΙΑ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΘΗΒΑ, ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Παρουσία 9 συλλόγων της πόλης κόπηκε η πίτα της ΟΕΒΕ Θήβας

thumbnail_DSC_0224Παρουσία 9 συλλόγων της Θήβας και πλήθους προσωπικοτήτων κόπηκε η πρωτοχρονιάτικη πίτα της ομοσπονδίας επαγγελματιών – Βιοτεχνών Θήβας, το Σάββατο  4  Φεβρουαρίου 2017 ,στο κοσμικό κέντρο «Μπαρμπαγιάννης», στο Άλσος Μοσχοποδίου.

Αρχικά ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Παναγιώτης Χαρατσής καλωσόρισε τους παρευρισκομένους, αναφέροντας  το πόσο σημαντικό είναι να είναι ενωμένοι απέναντι στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όλοι οι επαγγελματίες έχοντας ως στόχο την διαφύλαξη ,μελέτη και προαγωγή των κοινών οικονομικών, κοινωνικών και επαγγελματικών συμφερόντων των μελών της, την κοινωνική και πολιτιστική τους ανάπτυξη αλλά και την ανάπτυξη της Θήβας και της ευρύτερης περιοχής.

Στην συνέχεια ευλόγησε την βασιλόπιτα ο εκπρόσωπος της Ιεράς Μητρόπολης Θηβών και Λεβαδείας Πάτερ Γεώργιος Παπαγεωργίου.

thumbnail_DSC_0313

Στην εκδήλωση τιμήθηκαν:

  • Ο Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Στερεάς Ελλάδας ,κ. Ν. Γεωργακόπουλος  
  • Η Προϊσταμένη Εφορείας Αρχαιοτήτων Βοιωτίας ,κα. Α. Χαραμή
  • Ο Πρόεδρος του ΕΟΒΕΑΜΜ, κ. Α. Νικολόπουλος
  • Ο Επίτιμος Πρόεδρος του Σωματείου Συνεργείων και Επισκευής Αυτοκινήτων , κ. Χρ. Ξενάκης

Σημείο αναφοράς η παρουσία του Αντιπροέδρου της ΓΣΕΒΕΕ ,κ. Ασμάτογλου, του Προέδρου της Ομοσπονδίας της Εύβοιας και μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της ΓΣΕΒΕΕ , κ. Θαλλάση, αλλά και του Προέδρου Επιμελητηρίου Βοιωτίας , κ. Αγνιάδη.

Στην εκδήλωση επίσης παρευρέθηκαν   ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σ. Νικολάου ,ο Διευθύνων Σύμβουλος και Γενικός Διευθυντής του STAR Κεντρικής Ελλάδας , κ. Γ. Σιμόπουλος , η Πρόεδρος και το Δ/Σ της Ομοσπονδίας Ορχομενού , ο Πρόεδρος και τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Θήβας  , ο Δικηγορικός Σύλλογος Θήβας .

Την εκδήλωση συντόνισε η δημοσιογράφος Παναγιώτα  Βυλλιώτη  και έδωσε έναν άλλο τόνο στην κατάμεστη αίθουσα.

thumbnail_DSC_0235

Παναγιώτα Βυλλιώτη

Δημοσιογράφος
Ολα τα άρθρα από Παναγιώτα Βυλλιώτη

Αφήστε μια απάντηση