- ΜΟΥΣΙΚΗ

ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ trio Live: 23 Οκτωβρίου Gazarte

Ο Παύλος Παυλίδης επιστρέφει στην Ταράτσα του Gazarte τις Παρασκευές του Οκτωβρίου, παρέα με δύο εξαιρετικούς μουσικούς, τον Φώτη Σιώτα στο βιολί , τις λούπες και τα φωνητικά και τον Δημήτρη Τσεκούρα στο μπάσο.. Oι τρεις τους θα διαμορφώσουν ένα διαφορετικό trio, σε μια συνάντηση που έχει ιδιαίτερο καλλιτεχνικό ενδιαφέρον και θα αποτελέσει μια ξεχωριστή πρόταση για το κοινό!

Mετά τη sold-out εμφάνισή τους στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων τον Ιούλιο, συναντιούνται στη σκηνή της Ταράτσας του Gazarte, πειραματίζονται και προσεγγίζουν μ’ ένα ιδιαίτερο τρόπο τα τραγούδια του Παύλου, δίνοντάς τους νέα δυναμική. Στο πρόγραμμα αυτό θα υπάρχουν και αρκετά ακυκλοφόρητα τραγούδια του Παύλου Παυλίδη που θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε, καθώς και κάποια αγαπημένα τους τραγούδια από την ελληνική δισκογραφία. 

Κιθάρες, πλήκτρα, βιολί, βιόλα, μπάσο και λούπες, θα μπλέξουν με τη φωνή και τους στίχους δίνοντας μας έτσι ένα μοναδικό αποτέλεσμα. 

Παύλος Παυλίδης trio . Μια διαφορετική συνεργασία και ένα πρόγραμμα – έκπληξη που θα ντύσει τις Παρασκευές του Οκτωβρίου την ανανεωμένη Ταράτσα του Gazarte!