- ΑΡΘΡΑ, ΘΗΒΑ

Πολίτη της Θήβας κλείνουν το Νοσοκομείο. Ηρθε η ώρα να αντιδράσουμε

Ο Δήμος και ο Ιατρικός Σύλλογος Θήβας την Τετάρτη 2/9 ,ώρα  7 απόγευμα, στο  Συνεδριακό Κέντρο Δ .Θηβαίων, καλεσε εκτάκτως τους φορείς της πόλης σε συγκέντρωση ,ενημέρωση και συζήτηση για το θέμα της λειτουργίας του Νοσοκομείου Θήβας.

Η συγκέντρωση ηταν επιτυχημένη και για πρώτη φορά συμμετείχαν και εργαζόμενοι εκπρόσωποι του Νοσοκομείου.

Οι τοποθετήσεις της κ.Παπαθωμά κ του κ.Μπακομήτρου άφησαν αρνητικές εντυπώσεις στους παρευρισκόμενους. Δεν ήταν πολιτική συζήτηση ,αν δεν μπορούν να το κατανοήσουν , τότε ειλικρινά είναι λυπηρό για το που οδηγείται το Νοσοκομείο της ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ..Και 3ης Πόλης της ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

Το ζήτημα με την στάση και την απουσία, δυστυχώς των διοικητών του Νοσοκομείου και της ΥΠΕ , δείχνουν πλέον στον πολίτη της Θήβας ,ποιος είναι ο δρόμος που πρέπει να ακολουθήσει. Αυτόν της Διαμαρτυρίας με όλους τους νομίμους τρόπους.
Στα θετικά η παρουσία του κ. Μουλκιώτη, το μήνυμα που έστειλε η κ. Πούλου και στα αρνητικά η επικοινωνία του κυβερνητικού βουλευτή του κ. Κουτσουμπά. Επικοινώνησε με τον Ιατρικό Σύλλογο και τόνισε ότι μίλησε με τον Διοικητή της 5 ΥΠΕ και το πρόβλημα θα λυθεί… Ουδέν σχόλιο.
Η Κραυγή αγωνίας, για το νοσοκομείο μας ,είναι πλέον προσωπική υπόθεση των πολιτών του Δήμου Θηβαίων. Ο Κόσμος να σταθεί απέναντι στα τοπικιστικά παιχνίδια, που παίζονται εις βάρος της υγείας των πολιτών της Βοιωτίας. Τονίζουμε της Βοιωτίας ,για τι η υγεία δεν χωρίζεται σε Θήβα και στους άλλους. Αν θέλουνε να συνεχίσουν αυτό το πολίτικο παιχνίδι ,τότε οι πολίτες πρέπει να σταματήσουν τα παιχνίδια με την λογική μας.
Κάποτε οι αείμνηστοι Δήμαρχοι Θηβαίων κ. Κουρκούτης και κ. Κοφινης έλεγαν η ΘΉΒΑ ΑΠΑΙΤΕΊ.. Ας το βάλουν καλά στο μυαλό τους όλοι οι φορείς.
Τέρμα με την απαξίωση της Πόλης μας και του Δήμου Θηβαίων.

Πούλιος Παναγιώτης.