- ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΘΗΒΑ

Προστατευτικά κιγκλιδώματα στη γέφυρα του τρόμου στο Πυρί Θήβας

Από την Π.Ε. Βοιωτίας ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες ηλεκτροφωτισμού της γέφυρας στο Πυρί Θηβών, ενώ παράλληλα ξεκίνησαν οι εργασίες τοποθέτησης μεταλλικού προστατευτικού κιγκλιδώματος ύψους 2,5 μέτρων και σε μήκος 350 μέτρων περίπου.

Η Αντιπεριφερειάρχης της  Π.Ε. Βοιωτίας, Φανή Παπαθωμά τόνισε ότι :

«Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια έτσι ώστε να ελαχιστοποιήσουμε από την πλευρά της Περιφέρειας μορφές παραβατικότητας, σε απόλυτη συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία και στόχο την ασφάλεια των πολιτών».

 

Η κίνηση αυτή είναι ένα μικρο βήμα, ώστε να προστατέυονται στα γνωστά μέρη των συμβάντων οι διερχόμενοι οδηγοί .Το ερώτημα όμως που θέλουμε να θέσουμε ως δημοσιογραφική ομάδα του exeisminima.gr .Τι θα εμποδίζει τις συμμορίες να πηγαίνουν πιο πέρα κατά μήκος του δρόμου και να κάνουνε τα ίδια?.Η Λύση είναι συγκεκριμένη και δεν βλέπουμε να γίνεται πραγματικότητα από κανέναν αρμόδιο.

.Μετεγκατάσταση.

Όμως ας μην τους ενοχλούμε τώρα τους φορείς,είναι οι εκλογές .Δυστυχώς τα φαινόμενα ψηφοθηρικής εκμετάλλευσης είναι πάνω από το συμφέρον της τοπικής κοινωνίας που έχει βιώσει επικίνδυνες καταστάσεις.Η απόλυτη κοροϊδία συνεχίζεται.

Πούλιος Παναγιώτης.

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση