- ΒΟΙΩΤΙΑ

Πως θα λειτουργήσουν τα σχολεία στην Βοιωτία την Τετάρτη 17-2-2021

Δήμος Λεβαδέων

Ο Δήμος Λεβαδέων, ενημερώνει ότι αύριο Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου, η προσέλευση των μαθητών στα σχολεία της Α’ θμιας και Β΄ θμιας εκπαίδευσης θα γίνει στις 10:00, εκτός των σχολείων στις Κοινότητες Κυριακίου, Δαύλειας και Αγίας Τριάδας, τα οποία θα παραμείνουν κλειστά και η διδασκαλία θα πραγματοποιηθεί με την μέθοδο της τηλεκπαίδευσης.Οι βρεφονηπιακοί/παιδικοί σταθμοί σε όλες τις Κοινότητες του Δήμου Λεβαδέων θα λειτουργήσουν στο κανονικό τους ωράριο, εκτός του παιδικού σταθμού στην κοινότητα Κυριακίου, ο οποίος θα παραμείνει κλειστός.

Δήμος Ορχομενού

Με τη μέθοδο της τηλεκπαίδευσης θα πραγματοποιηθούν και αύριο, Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου, τα μαθήματα στα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Ορχομενού.Με απόφαση της Δημάρχου και τη σύμφωνη γνώμη των αρμόδιων υπηρεσιών, όλα τα σχολεία και οι παιδικοί σταθμοί του θα παραμείνουν κλειστά  εξ αιτίας των δύσκολων καιρικών  συνθηκών και των χαμηλών θερμοκρασιών.

Δήμος Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω των καιρικών συνθηκών (χαμηλών θερμοκρασιών, παγετού), αύριο Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021, θα παραμείνουν κλειστές όλες οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης  καθώς και οι Παιδικοί Σταθμοί  του Δήμου Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας .

Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν με τηλεκπαίδευση.

ΚΛΕΙΣΤΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ–ΔΗΜΟΤΙΚΑ,ΓΥΜΝΑΣΙΑ -ΛΥΚΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ-ΒΡΕΦΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΙΑΡΤΟΥ–ΘΕΣΠΙΕΩΝ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ  17-2-2021.

Με απόφαση του Δημάρχου κου  Ντασιώτη Γεωργίου, η οποία έλαβε υπόψη της:

  1. τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες, που αναμένεται να επιδεινωθούν.
  2. Τη σύμφωνη γνώμη των αρμοδίων υπηρεσιακών παραγόντων

Τη ΤΕΤΑΡΤΗ,17-2-2021,δε θα λειτουργήσουν τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, του Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων , καθώς και οι Δημοτικοί  παιδικοί και βρεφικοί σταθμοί.

Τα μαθήματα θα διεξαχθούν με τη μέθοδο της τηλεκπαίδευσης.