- ΒΟΙΩΤΙΑ

Σταθάς: Να δοθεί τρίμηνη παράταση για το Κτηματολόγιο στη Βοιωτία

Επιστολή του Γιάννη Σταθά προς τον αρμόδιο υπουργό Περιβάλλοντος Κώστα Χατζηδάκη με την οποία ζητά τουλάχιστον τρίμηνη παράταση για τις δηλώσεις στο Κτηματολόγιο στο Νομό Βοιωτίας.

Ακολουθεί η επιστολή:

 

 

                              Προς:Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας  

                           Κον Κωνσταντίνο Χατζηδάκη

 

 

ΝΑ  ΔΟΘΕΙ  ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ  3ΜΗΝΗ  ΠΑΡΑΤΑΣΗ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΤΗΜΑΤΟΓΡΑΦΗΣΗΣ  (ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ) ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ  ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Μέχρι στιγμής δεν έχουν καταφέρει στην Βοιωτία να γίνει η κτηματογράφηση, όπως προβλέπεται για να γίνουν οι εγγραφές στο Κτηματολόγιο λόγω πολλών προβλημάτων που υπάρχουν , τόσο σε θέμα ενημέρωσης, όσο και σε θέμα του μεγάλου όγκου που πρέπει να κτηματογραφηθεί, με αποτέλεσμα  να μην έχει ένα πολύ μεγάλο μέρος κτηματογραφηθεί μέχρι στιγμής, με βάση τα δεδομένα των Υπηρεσιακών Παραγόντων και των εμπλεκόμενων (Μηχανικών, κ.λ.π.). Σε αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο και η καλοκαιρινή ραστώνη , όπως και οι διαδοχικές εκλογικές αναμετρήσεις.

Πρέπει να δοθεί  τουλάχιστον 3μηνη παράταση , με βάση τον Νόμο 4613/19 άρθρο 27, για να μπορέσουν οι κάτοικοι της Βοιωτίας να καταθέσουν τις δηλώσεις τους για την κτηματογράφηση (Κτηματολόγιο), με σωστό τρόπο, γιατί είναι κάτι που γίνεται για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια, και είναι πολύ σημαντικό να καταγραφούν τα περιουσιακά στοιχεία όλων των Βοιωτών.

 

ΓΙΑΝΝΗΣ   ΣΤΑΘΑΣ

                                                            ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ  ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Αφήστε μια απάντηση