- ΘΗΒΑ

Στη συγκέντρωση των φορέων και των εργαζομένων της Βίντερ και επίσκεψη στην Λαϊκή αγορά, η Βάσω Τσόνογλου

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΣΟΝΟΓΛΟΥ-ΒΥΛΛΙΩΤΗ

Υποψήφια Βουλευτής Ν. Βοιωτίας

Πολιτικό γραφείο Λιβαδειάς: Φίλωνος 7 ,τηλ 22610 89640

Πολιτικό γραφείο Θήβας: Επαμεινώνδα 71 ,τηλ 22620 81061

www.tsonoglou.com

e-mail : tsonoglou@hotmail.com

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα: Στη συγκέντρωση των φορέων και των εργαζομένων της Βίντερ – επίσκεψη στην Λαϊκή αγορά

laikitson2

«Το κλίμα ανασφάλειας και αβεβαιότητας που επικρατεί στους χώρους εργασίας και γενικότερα στην Ελληνική κοινωνία, με ευθύνη της Ν.Δ, ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Ξεπέρασε τα όρια και τις αντοχές μας» σχολίασε η υποψήφια Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στη Βοιωτία Βασιλική Τσόνογλου-Βυλλιώτη με αφορμή τις απολύσεις στο Νομό και το κλείσιμο βιομηχανιών που στο παρελθόν έδιναν εργασία σε χιλιάδες συμπολίτες μας.

Η κ. Τσόνογλου βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου στην πλατεία της Θήβας εκεί όπου το Εργατικό Κέντρο, ο Δήμος Θήβας, φορείς και σύλλογοι έκαναν συγκέντρωση με αιτήματα την εξασφάλιση των θέσεων εργασίας στην Βίντερ και την συνέχιση λειτουργίας του εργοστασίου.

Από την πλευρά της τόνισε ότι συμπαρίσταται στα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων όπως επίσης ότι είναι στην πρώτη γραμμή του αγώνα ώστε να μην οδηγηθούν στην ανεργία και την οικονομική ανέχεια.

Επίσκεψη στην λαϊκή αγορά

Στην λαϊκή αγορά της Θήβας βρέθηκε το Σάββατο η υποψήφια Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Βασιλική Τσόνογλου-Βυλλιώτη.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης συνομίλησε με παραγωγούς και εμπόρους καθώς και με καταναλωτές που έκαναν τις αγορές τους.

laikitson1laikitson3

«Αυτά που ακούμε καθημερινά επιβεβαιώνονται και σήμερα. Τα προϊόντα των παραγωγών πωλούνται σε εξευτελιστικές τιμές την στιγμή που οι ίδιοι χρεώνουν τα νοικοκυριά τους με διάφορους τρόπους για να καλύψουν τα έξοδα που προέκυψαν από την αγορά των πανάκριβων αγροτικών εφοδίων. Είναι γνωστό ότι και οι καταναλωτές είναι αρκετά περιορισμένοι στις αγορές τους με αποτέλεσμα να προμηθεύονται μόνο τα απολύτως απαραίτητα. Έτσι με τις ευλογίες της κυβέρνησης οι παραγωγοί-πωλητές στις λαϊκές αγορές στενάζουν και οι καταναλωτές σφίγγουν τα ζωνάρια. Αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί. Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ με προτάσεις και για τους παραγωγούς και για τα νοικοκυριά ώστε όλοι μαζί να δούμε καλύτερες ημέρες. Το ΠΑΣΟΚ στηρίζει την ουσιαστική ενίσχυση της πραγματικής οικονομίας. Στηρίζει και σχεδιάζει την εξυγίανση της αγοράς, με όρους και κανόνες που δεν θα ευνοούν τα καρτέλ και τα μονοπώλια, αλλά θα λειτουργούν προς όφελος των παραγωγών και των καταναλωτών-πολιτών» είπε η κ. Τσόνογλου.

Οι Θηβαίοι και όσοι βρέθηκαν στη λαϊκή αγορά της ευχήθηκαν καλή επιτυχία και καλή δύναμη και εξέφρασαν την επιθυμία τους να μπουν άνθρωποι δραστήριοι και με δείγματα γραφής στο Κοινοβούλιο.

Αφήστε μια απάντηση