- ΑΡΘΡΑ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΘΗΒΑ

Στο Αρχαιολογικό μουσείο η έκθεση της Φωτογραφικής Λέσχης Θήβας

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακόμα μια ενέργεια πολιτισμού από τα παιδιά της Φωτογραφικής Λέσχης Θήβας.

Στα πλαίσια των Πινδαρείων η φωτογραφία ξανά στο επίκεντρο της καθημερινοτητάς  μας.

Στιγμές,σημεία,φως,σκοτάδι,όλα όσα μια εικόνα μπορεί να φυλακίσει μέσα από τα μάτια και τον φακό των μελών της λέσχης. Αξίζει να στηρίξουμε οι κάτοικοι της περιοχής την προσπάθεια αυτήν.Μια φωτογραφία δεν είναι μόνο μια στιγμή,είναι Ζωή.

Αυτά τα παιδιά από αγάπη, εργάζονται αθόρυβα, όλα αυτά τα χρόνια κάνοντας πράγματα για την περιοχή μας, χωρίς να βρίσκονται στο επίκεντρο ακόμα και των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης με  ευθύνη και δικιά μας που μας αναλογεί.

Η Φωτογραφική Λέσχη Θήβας παρουσιάζει την έκθεσή της στον αύλειο χώρο του αρχαιολογικού μουσείου Θηβών.
Διάρκεια έκθεσης 7-8-9 Σεπτεμβρίου, ώρες:08,00-20,00
Είσοδος ελεύθερη.

Πούλιος Παναγιώτης

 

https://www.facebook.com/photolethiva/

Η ίδρυση της Φωτογραφικής Λέσχης Θηβών είναι το αποτέλεσμα της πρωτοβουλίας μιας ομάδας ανθρώπων με κοινή αγάπη για τη φωτογραφία.
Σκοπός της είναι η μελέτη, η ανάπτυξη και η διάδοση της καλλιτεχνικής φωτογραφίας και της τεχνικής της μέσω της πραγματοποίησης διαλέξεων, σεμιναρίων, προβολών, εξορμήσεων και εκθέσεων.
Η προβολή της πολιτιστικής κληρονομιάς της πόλης μας και της ευρύτερης περιοχής, καθώς και η επικοινωνία και συνεργασία με άλλες φωτογραφικές λέσχες και αντίστοιχες ομάδες αποτελεί επιπλέον στόχο μας.
Οι νέοι φίλοι της φωτογραφίας μπορούν να συμμετέχουν σε σεμινάρια που διοργανώνονται στην αίθουσα της λέσχης μας, για τα οποία προηγούνται σχετικές δημοσιεύσεις και προσκλήσεις στην σελίδα μας.
Σας περιμένουμε να γίνετε συνοδοιπόροι στο φωτογραφικό μας ταξίδι.

Φωτογραφική Λέσχη Θηβών, Ετεοκλέους 10-12, Θήβα

 

Αφήστε μια απάντηση