- ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στο περιφερειακό πρωτάθλημα BADMINTON για τις κατηγορίες U-11 και U-17 συμμετείχε ο ΦΕΟΘ

Φ.Ε.Ο.Θ

ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ

ΟΜΙΛΟΣ ΘΗΒΑΣ

bg_badmington

O ΦΕΟ Θήβας συνεπής στις υποχρεώσεις του , συνεχίζει και φέτος την αθλητική του δραστηριότητα συμμετέχοντας σε περιφερειακούς αγώνες με την ίδια όρεξη και διάθεση όπως κάθε χρόνο.

Την Κυριακή 18/10/2009 διεξήχθη στο Λαύριο το περιφερειακό πρωτάθλημα BADMINTON για τις κατηγορίες U-11 και U-17 και συμμετείχε με τους κάτωθι αθλητές και αθλήτριες.

U-17 : Μπουλίο Ραφαήλ, Συκαρά Παναγιώτη, Γκιζίλη Μιχάλη, Λιακοπούλου Δέσποινα, Τζουμανέκα Σωτηρία, Στρατέλου Πολυξένη.

U-11 : Μπουλίο Μάριο, Τσέλλου Ευτυχία, Τσιώλη Αναστασία και Τσιώλη Γιώργο.

Για την κατηγορία U-17 οι αγώνες έγιναν με σύστημα νοκ-άουτ, ενώ για την μικρή κατηγορία U-11 τα παιχνίδια διεξήχθησαν σε ομίλους και στη συνέχεια οι πρώτοι κάθε ομίλου έπαιξαν μεταξύ τους για την πρώτη θέση.

Η μεγαλύτερη επιτυχία ήρθε από το Μάριο Μπουλίο αθλητή της μικρής κατηγορίας ο οποίος κατέλαβε την 1η θέση στα αγόρια. Ο μικρός Γιώργος Tσιώλης αν και συμμετείχε για πρώτη φορά σε αγώνες είχε πολύ καλή παρουσία κερδίζοντας μάλιστα αντιπάλους του καταλαμβάνοντας τη 2η θέση στον όμιλό του

Στην ίδια κατηγορία η αθλήτρια Τσέλλου Ευτυχία πήρε την 3η θέση στα κορίτσια, ενώ η Αναστασία Τσιώλη ήρθε δεύτερη στον όμιλό της.

Στην μεγάλη κατηγορία Ο Μπουλίος Ραφαήλ κατέλαβε την 3η θέση στο απλό αγοριών και η Λιακοπούλου Δέσποινα την 3η θέση στο απλό κοριτσιών.

Οι Μπουλίος – Συκαράς πήραν τη δεύτερη θέση στο διπλό αγοριών όπως και οι Τζουμανέκα – Στρατέλου στο διπλό κοριτσιών.

Στο μικτό οι Λιακοπούλου – Γκιζίλης κατέλαβαν την 3η θέση.

.

Ο ΦΕΟΘ συγχαίρει τους αθλητές του και τους εύχεται πάντα επιτυχίες και καλή αγωνιστική χρονιά.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΦΕΟΘ

ΡΟΥΛΑ ΓΚΙΖΙΛΗ

Αφήστε μια απάντηση