- ΒΟΙΩΤΙΑ, ΘΗΒΑ

Συγχαρητήρια Ν.Τυρηνόπουλου στους Θηβαίους μαθητές που διακρίθηκαν

Ο Πρόεδρος της επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης N. Tυρηνόπουλος εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στους μαθητές του 2ου Λυκείου Θήβας, για τη κατάκτηση της 3ης θέσης στο 1ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής,με θέμα «Πράσινη ενέργεια και επιχειρηματικότητα» που διοργάνωσε ο WRO Hellas.

Οι μαθητές Γρηγόρης Κουτουλάκης, Στράτος Κουτουλάκης, Ασημίνα Μήτση, Βασιλική Γλύκα και Αλέξανδρος Σοϊλεμεζίδης, με καθοδηγητή τους τον εκπαιδευτικό κ. Αδάμ Νικόλαο, εμπνευσμένοι από την ενασχόληση μεγάλου μέρους της τοπικής κοινωνίας με την αγροτική παραγωγή, αποφάσισαν να ασχοληθούν με την εφαρμογή του αυτοματισμού και της πράσινης ενέργειας στον τομέα αυτό.
Ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος, σε μήνυμά του ανέφερε:
«Μόνο υπερήφανος μπορεί να νοιώθει κανείς για τα παιδιά και τους καθηγητές του 2ου ΓΕΛ Θήβας, που κατάφεραν να διακριθούν σε μια τόσο σημαντική διοργάνωση. Ήταν μια επιτυχία στηριγμένη σε συστηματική και ομαδική δουλειά, στη θέληση και στο ταλέντο των μαθητών, στην υποστήριξη των γονιών, αλλά και στο μεράκι και στην αγάπη των εκπαιδευτών τους. Θα ήθελα να πω σε όλους ένα μεγάλο μπράβο και ένα ευχαριστώ, για τη χαρά που μας έδωσαν. Είμαι βέβαιος ότι θα εκπροσωπήσουν επάξια τη χώρα μας και τον τόπο μας.»

Παναγιώτα Βυλλιώτη

Δημοσιογράφος
Ολα τα άρθρα από Παναγιώτα Βυλλιώτη

Αφήστε μια απάντηση