- ΒΟΙΩΤΙΑ

Συλλαλητήριο την Πέμπτη 24 Οκτώβρη στη Λιβαδειά διοργανώνει το ΠΑΜΕ

 

Κλιμακώνουμε την πάλη μας ενάντια στην αντεργατική επίθεση
Συνεχίζουμε με μεγαλύτερη δύναμη, μαχητικότητα και αποφασιστικότητα τη δράση μας ενάντια στο κατάπτυστο νομοσχέδιο της κυβέρνησης.
Διεκδικούμε σύγχρονους όρους δουλειάς και αμοιβής.
Μετά τις δυο απεργιακές κινητοποιήσεις στις 24 Σεπτέμβρη και στις 2 Οκτώβρη, κλιμακώνουμε με νέο συλλαλητήριο τη Πέμπτη 24 Οκτώβρη και συγκέντρωση στη Κεντρική Πλατεία Λιβαδειάς στις 7.00μμ.
Παλεύουμε κόντρα στο νομοσχέδιο-σκούπα για τις κλαδικές συμβάσεις, τους μισθούς των εργαζομένων και τις συνδικαλιστικές ελευθερίες, το οποίο δίνει γη και ύδωρ στους επενδυτές και γκρεμίζει όσα εργατικά-λαϊκά δικαιώματα έμειναν όρθια με σκληρό αγώνα, στην περίοδο της κρίσης.
Να το πάρει τώρα πίσω η κυβέρνηση της ΝΔ
Παλεύουμε κόντρα στα εμπόδια της ηγετικής ομάδας της ΓΣΕΕ, που σπέρνει σύγχυση και μοιρολατρία και κάνει ό,τι μπορεί για να υπάρξει σιγή νεκροταφείου, ξοφλώντας με αυτόν τον τρόπο τις δεσμεύσεις της απέναντι στην κυβέρνηση στο ΣΕΒ και τις άλλες εργοδοτικές ενώσεις για στήριξη των μέτρων.
Με το σύνθημα: «Κάτω τα χέρια από τα Συνδικάτα! Διεκδικούμε σύγχρονους όρους δουλειάς και αμοιβής, ζωή με δικαιώματα» συνεχίζουμε να δίνουμε τη μάχη της ενημέρωσης μέσα σε κάθε κλάδο και χώρο δουλειάς, δυναμώνουμε το μαζικό και ενωτικό ρεύμα αντίστασης στην αντιλαϊκή επίθεση της κυβέρνησης και των επιχειρηματικών ομίλων.
Καλούμε όλους και όλες τους εργαζόμενους να συμμετέχουν για να είναι το Συλλαλητήριο μαζικό, δυναμικό.
Όλες και όλοι στο Συλλαλητήριο την Πέμπτη στις 24 Οκτώβρη
Όλες και όλοι στη συγκέντρωση στη Κεντρική Πλατεία Λιβαδειάς στις 7.00μμ.

Αφήστε μια απάντηση