- ΒΟΙΩΤΙΑ

Συνάντηση Γενικού Γραμματέα του Δήμου Λεβαδέων με εκπροσώπους του Σωματείου Καθαριστριών

Με αφορμή την πρόσφατη συνάντηση της βουλευτού Βοιωτίας κ. Γιώτας Πούλου με το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου καθαριστριών Σχολικών κτηρίων Επαρχίας Λιβαδειάς, αναφορικά με τις καταγγελίες για καθυστέρηση στην χορήγηση γάλακτος και των Μέσων Ατομικής Προστασίας, ενημερώνουμε ότι έγινε συνάντηση μεταξύ του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Λεβαδέων με την πρόεδρο και τα μέλη του Σωματείου, κατά την οποία οι εκπρόσωποι προέβαλαν τα προβλήματά τους.

Μέσα σε κλίμα συνεργασίας λύθηκε άμεσα το θέμα με τη χορήγηση του γάλακτος και τα μέλη του συλλόγου θα παραλάβουν όλες τις ποσότητες γάλακτος που τους αναλογούν, ενώ κανονικά διενεργείται και η χορήγηση των Μέσων Ατομικής Προστασίας.

Τέλος, όσον αφορά το σοβαρό ζήτημα της καταβολής των δεδουλευμένων που αντιμετωπίζει ο κλάδος εδώ και χρόνια, ο Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Ιωάννης Δ. Ταγκαλέγκας θα προσπαθήσει μέσω των θεσμικών οργάνων της αυτοδιοίκησης και της κεντρικής Κυβέρνησης να λύσει το χρόνιο πρόβλημα που ταλανίζει όλες τις καθαρίστριες σε όλη τη χώρα.