- ΘΗΒΑ

Συνάντηση Δημάρχου με υπαλλήλους για ευχές

Θήβα 31/12/2009

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με τους υπαλλήλους του Δήμου συναντήθηκε το πρωί ο Δήμαρχος Θηβαίων Νίκος Σβίγγος όπου αντάλλαξαν ευχές για το νέο έτος.

Στην ομιλία του μεταξύ άλλων είπε:

«Στο κλείσιμο της χρονιάς του 2009 έδωσα τις καλύτερες ευχές μου και τις ευχαριστίες μου στους υπαλλήλους του Δήμου για την καλή συνεργασία που είχαμε και καταφέραμε να σταθεροποιήσουμε έναν Δήμο, με προοπτικές και αξιώσεις, στους πρώτους της χώρας, να δώσουμε την ευκαιρία να εκσυγχρονιστεί.

Καταφέραμε να απολαμβάνουμε σήμερα την χαρά για τις παρεμβάσεις μας τόσο σε επίπεδο υποδομών, πολιτισμού, αθλητισμού κλπ καθώς και να ανανεώσουμε την προσπάθεια μας για τους προβληματισμούς και τις προκλήσεις του 2010.

Θέλω να τονίσω για μια ακόμη φορά ότι υπηρετούμε τους πολίτες μας με τον σεβασμό που πρέπει, με την εντιμότητα και αγάπη που απαιτείτε και σχεδιάζουμε έτσι ώστε να τους δώσουμε μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Δυστυχώς όμως δεν μπορούμε να κάνουμε τα πάντα. Έχουμε την διάθεση και την όρεξη, μας λείπει ο θεσμικός ρόλος. Αυτόν τον απαιτούμε. Αν φτάσουμε να υλοποιήσουμε τον Καποδίστρια 2, το πρώτο που θα διεκδικήσουμε είναι ο κατοχυρωμένος θεσμικός μας ρόλος έτσι ώστε η έννοια της Αυτοδιοίκησης να είναι ουσιαστική.

Εύχομαι για το 2010 σε όλους τους εργαζόμενους του Δήμου μας, τους Δημοτικούς Συμβούλους, τους συνεργάτες και τους Δημότες μας να έχουν υγεία, το νέο έτος να είναι ελπιδοφόρο για κάθε στόχο και επιθυμία τους».

Αφήστε μια απάντηση