- ΘΗΒΑ

Συνεδρίασε το Συμβούλιο Κοινότητας Θήβας

 

Την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019 έλαβε χώρα η 10η (κατά σειρά έτους) συνεδρίαση του Συμβουλίου Κοινότητας Θήβας η οποία ήταν όμως η 1η της νέας δημοτικής περιόδου, στην οποία και παρευρέθηκαν ο  Δήμαρχος Θηβαίων, κ. Αναστασίου Γεώργιος, ο Αντιδήμαρχος κ. Καμούτσης Αναστάσιος και ο Δημοτικός Σύμβουλος,κ. Κοβάνης Νίκος, που ευχήθηκαν καλή θητεία στο νέο Συμβούλιο Δημοτικής Κοινότητας και επεσήμαναν την ανάγκη συνεργασίας όλων των αιρετών δημοτικών οργάνων, με γνώμονα την πρόοδο της πόλης.

Στα πλαίσια της ημερήσιας διάταξης:

1) Ορίστηκε , κατά πλειοψηφία, αντικαταστάτης του Προέδρου του Συμβουλίου Κοινότητας κ. Γιώργου Γελέκα στις συνεδριάσεις ο κ. Τουλουμάκος Παναγιώτης

2) Πάρθηκε ομόφωνη απόφαση υπέρ της εισήγησης της Τεχνικής Υπηρεσίας με τίτλο : «Κατασκευή Βοηθητικού Κλειστού Γηπέδου Μπάσκετ Δήμου Θηβαίων» στο πλαίσιο του Άξονα Προτεραιότητας «Κοινωνικές και πολιτιστικές υποδομές και δραστηριότητες των δήμων» της Πρόσκλησης ΙV με τίτλο «Κατασκευή, επισκευή και συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων των Δήμων» του Προγράμματος ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ του Υπουργείου Εσωτερικών.

Αφήστε μια απάντηση