- ΒΟΙΩΤΙΑ

Συνεργασία Δήμου Λεβαδέων με τον Ε.Ε.Σ. Λιβαδειάς για τη στήριξη των δημοτών ενόψει Πάσχα

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Ιωάννης Δ. Ταγκαλέγκας συναντήθηκε σήμερα στο γραφείο του με την Πρόεδρο του Περιφερειακού Τμήματος Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Λιβαδειάς κ. Αγγελική Μπίνιου, με την οποία συζήτησαν ενδελεχώς διάφορα σενάρια σε σχέση με τη διάρκεια της κρίσης υγείας, έτσι ώστε να προετοιμαστούν για να προσφέρουν κάθε δυνατή στήριξη στους δημότες κατά τη διάρκεια των απαγορευτικών μέτρων για τη μη διάδοση του κορονοϊού.  Μεταξύ άλλων αποφάσισαν ότι εν όψει του Πάσχα η διανομή τροφίμων από τον Ερυθρό Σταυρό στις κοινωνικά ευάλωτες οικογένειες του Δήμου θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το Δήμο Λεβαδέων.
Ο Δήμαρχος Λεβαδέων εξήρε το σημαντικό κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο που επιτελούν οι εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού και ευχαρίστησε την Πρόεδρο του Ε.Ε.Σ. για τη βοήθεια που προσφέρουν στους δημότες, αλλά και στο Δήμο ώστε να καταφέρει να ανταποκριθεί στις ανάγκες των δημοτών στις σημερινές έκτακτες συνθήκες.
Από την πλευρά της η Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ. Λιβαδειάς σημείωσε ότι είναι υποχρέωση όλων μας να είμαστε αλληλέγγυοι και ειδικά σήμερα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια αόρατη απειλή στηρίζοντας κυρίως τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες και τους δημότες που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού.