- ΘΗΒΑ

Σωματείο Μόρνος:Απεργία 18 Φλεβάρη 2020 και Αλληλεγγύη στον Αγώνα των Εργαζόμενων στην ΛΑΡΚΟ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ

ΑΠΚΟ – ΜΟΡΝΟΣ

7ο ΧΛΜ. ΘΗΒΑΣ – ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΤΗΛ:22620-89041 FAX: 22620-89042

ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΘΗΒΑΣ

ΑΥΞΩΝ ΑΡΙΘ. ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 194/1970 ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΘΗΒΑΣ

 

ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤΟΚ.  439                                                            ΘΗΒΑ  17/2/2020

 

   

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ

                  

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι.

 

Το Σωματείο μας συμμετέχει στην απεργία της 18ης Φλεβάρη 2020 που έχει προκηρύξει  το Εργατικό Κέντρο Θήβας για το Ασφαλιστικό Νομοσχέδιο.

 

Σε αυτό το πλαίσιο, καλούμε όλους τους εργαζόμενους να συμμετέχουν μαζικά τόσο στην απεργία, όσο και στις κινητοποιήσεις απέναντι σε ένα ακόμη αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο που μετατρέπει την απορρύθμιση της αγοράς εργασίας σε αποδόμηση της κοινωνικής ασφάλισης.

 

Οι αυταπάτες για δήθεν αυξήσεις καταρρέουν την ώρα που τα «άπιαστα» όρια ηλικίας παραμένουν… Η «ανταποδοτικότητα» στους νέους, στη γενιά της κρίσης των 300€ και της ανεργίας, θα είναι συντάξεις ανέχειας.

 

Η κοροϊδία των συνταξιούχων πρέπει να σταματήσει εδώ και τώρα.

Το προωθούμενο ασφαλιστικό νομοσχέδιο είναι απόλυτα ευθυγραμμισμένο με το αντικοινωνικό πνεύμα του προηγούμενου στρώνοντας το χαλί για διαχωρισμό συντάξεων (εθνική και ανταποδοτική), μειώσεις επικουρικών, ιδιωτικοποιήσεις.

 

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΛΑΡΚΟ

 

Το μυαλό και η σκέψη όλων μας βρίσκεται στους συναδέλφους της ΛΑΡΚΟ και στον δίκαιο αγώνα τους για τη διασφάλιση της δουλειάς και της προοπτικής τους.

 

Το Σωματείο μας έχει έμπρακτα εκδηλώσει τη στήριξη και την αλληλεγγύη του παραμένοντας στο πλευρό τους μέχρι την τελική τους δικαίωση.

 

Όλοι μαζί λοιπόν συμμετέχουμε αποφασιστικά και ειρηνικά στο συλλαλητήριο για  Ασφαλιστικό και ΛΑΡΚΟ την Τρίτη 18 Φλεβάρη 2020 στην Χαλκίδα (Περιοχή Βούρκο – Τεχνικό Λύκειο ώρα 11:00πμ).

 

ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΟΡΥΚΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ

ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ

 

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ