- ΑΡΘΡΑ

Τους τρομοκράτες της τσουκάλας τους πιάσατε… τους τρομοκράτες της κουτάλας?

Tου Παντελή Πασπαλά

pantelhs

Μεγάλο ζήλο δείχνουν οι αστυνομικές αρχές τώρα τελευταία για υποθέσεις που όντος άπτονται της δικαιοδοσίας τους μεν, αλλά με επιλεκτικό τρόπο δε.

Δηλαδή την ώρα που δέκα κουκουλοφόροι προκάλεσαν απίστευτο πογκρόμ στην περιοχή των Εξαρχείων, με προσαγωγές ακόμα και μέσα από τα μαγαζιά, κλείνονται ελεύθερα ραντεβού χούλιγκαν για ξεκαθάρισμα λογαριασμών στο Παγκράτι, χωρίς η αστυνομία να πάρει χαμπάρι, με αποτέλεσμα να γίνουν ζημιές και να ζήση καταστάσεις πανικού όλη η περιοχή.

Η την ώρα που συλλαμβάνουν τρομοκρατικές οργανώσεις με γκαζάκια και τσουκάλια, κυκλοφορούν ελευθέρα οι <τρομοκράτες> της Ζίμενς, του χρηματιστηρίου, του Βατοπεδίου.

Και για να είμαι ξεκάθαρος, επαναλαμβάνω την πάγια θέση μου ότι η τυφλή βία ποτέ δεν ωφέλησε κανέναν κοινωνικό αγώνα, όπως και η καταστολή δεν έλυσε ποτέ κανένα κοινωνικό πρόβλημα…

Κάποτε όμως σε αυτόν τον τόπο θα πρέπει να δούμε την δικαιοσύνη να λειτουργεί προς όλες τις κατευθύνσεις και όχι μόνο εκεί που είναι εύκολα, και την αστυνομία να προστατεύει τον πολίτη από κάθε είδους απειλεί, και όχι να συμπεριφέρονται σαν <γιανκηδες> πάλι μόνο εκεί που τους παίρνει…. γιατι κύριοι της αστυνομίας τους <τσουκαλάκηδες> τους ανακαλύψατε και καλά κάνατε, τους <κουταλάκηδες> τύπου Χριστοφοράκου σας ξέφυγαν προς Γερμανία… και αυτά τα λέω γιατί τέτοια φαινόμενα προκαλούν τη βία…

http://ppaspalas.blogspot.com/2009/10/blog-post_22.html

Αφήστε μια απάντηση