- ΘΗΒΑ

Το ΠΑΜΕ Θήβας στηρίζει τους εργαζόμενους της επιχείρησης “Αφοι Βλάχου’

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδικάτου Μετάλλου Βοιωτίας εκφράζει την αλληλεγγύη του στον δίκαιο αγώνα των εργαζόμενων στην επιχείρηση “Αφοί Βλάχου” για την ακύρωση της εκδικητικής απόλυσης του συναδέλφου τους Μέντη Δαμασκηνού, Προέδρου του Εργατικού Κέντρου Λαυρίου και μέλους της Σωματειακής Επιτροπής Εργαζομένων στην επιχείρηση.

Καταγγέλλει τη στάση της εργοδοσίας, η οποία αφού δεν κατάφερε να τρομοκρατήσει τους εργαζόμενους, καλώντας την αστυνομία κατά την διάρκεια της περιφρούρησης της απεργίας τους, κατέθεσε αγωγή ενάντια στο Συνδικάτο Τύπου-Χάρτου ζητώντας να κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική η 48ωρη απεργία που κήρυξε, στηρίζοντας την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης των εργαζομένων. Ο αγώνας των εργαζόμενων στην συγκεκριμένη επιχείρηση για την ακύρωση της εκδικητικής απόλυσης του πρωτοπόρου συναγωνιστή μας, για μόνιμη και σταθερή δουλειά, για να φύγουν από την μέση οι δουλέμποροι, είναι και δικός μας αγώνας.

Η σιγή νεκροταφείου που θέλει να επιβάλει η εργοδοσία δεν θα περάσει, η οργανωμένη και συλλογική μας πάλη θα ακυρώσει τους σχεδιασμούς της.

Το ΔΣ

 

Αφήστε μια απάντηση