- ΘΗΒΑ

Το πρώτο e-shop της Θήβας από την ΚΡΙΤΩΝ Ενεργειακή

 

577386_497388836952986_815709001_n_regular

Η εταιρεία μας με την επωνυμία ΚΡΙΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Ο.Ε., δραστηριοποιείται από το 1980 στο χώρο των κατασκευών σε θέρμανση, ψύξη, κλιματισμό, εξαερισμό, και ηλιακά συστήματα όπως και με υπευθυνότητα στις ανακαινίσεις κτιρίων και επαγγελματικών χώρων.

 

Συνεργαζόμαστε με κορυφαίους κατασκευαστές ειδών θέρμανσης και κλιματισμού, με σκοπό να παρέχουμε μια διαρκώς ενημερωμένη δυνατότητα επιλογών. Παράλληλα παρακολουθούμε όλες τις εξελίξεις στο χώρο των προϊόντων και υλικών που αφορούν την θέρμανση, ψύξη, κλιματισμό για τις κορυφαίες λύσεις και προτάσεις που σας αφορούν, όσο απαιτητικές και αν είναι η προτιμήσεις σας.

 

Στο κατάστημα μας που βρίσκεται επί της οδού Αυλίδος 62-68 στη Θήβα λειτουργεί μόνιμα εκθεσιακός χώρος όπου βρίσκεται ολοκληρωμένη σειρά προτάσεων ειδών θέρμανσης και κλιματισμού.

 

Η σωστή και εξειδικευμένη επαγγελματική κατάρτιση του μόνιμου προσωπικού μας, ο μηχανολογικός εξοπλισμός μας, η φιλική και ανθρώπινη σχέση προς τον πελάτη, η συνεχής εκπαίδευση και πράξη σε νέες τεχνολογίες, η τεχνική υποστήριξη και συντήρηση των εγκαταστάσεων των πελατών μας, καθώς και οι προσιτές τιμές μας, μας καθιστούν την καταλληλότερη επιλογή σας όταν κτίζετε ή ανακαινίζετε τον χώρο σας.

ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Μηχανολόγος Μηχανικός

BSc, PgD, MSc

 

Ηλεκτρονικό Κατάστημα

 https://kriton.skroutzstore.gr/shop/products

Αφήστε μια απάντηση