- ΒΟΙΩΤΙΑ

Όλοι οι Δήμοι του Νομού Βοιωτίας ακυρώνουν τις Αποκριάτικες εκδηλώσεις

Δήμος Λεβαδέων

Μετά την έκτακτη ενημέρωση του Υπουργού Υγείας κ. Βασίλη Κικίλια για την ακύρωση όλων των καρναβαλικών εκδηλώσεων στη χώρα για την προστασία των πολιτών από τη διάδοση του κορονοϊού, ο Δήμος Λεβαδέων ενημερώνει ότι ακυρώνονται όλες οι προγραμματισμένες αποκριάτικες εκδηλώσεις στον Καλλικρατικό Δήμο.

Παρακαλούνται οι δημότες να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του Δήμου Λεβαδέων ή την ιστοσελίδα του Ελληνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας https://eody.gov.gr/neos-koronaios-covid-19/ όπου υπάρχουν οδηγίες σχετικά με την προστασία των πολιτών από το νέο κορονοϊό.

 

Δήμος Τανάγρας

Δημος Ταναγρας

Ματαιώνονται όλες οι αποκριάτικες εκδηλώσεις που είχαν προγραμματιστεί στο Δήμο Τανάγρας αλλά και σε όλους τους Δήμους της χώρας,  κατόπιν εντολής του Υπουργού Υγείας κ. Κικίλια

Ματαιώνονται όλες οι αποκριάτικες εκδηλώσεις στον Δήμο μας αλλά και σε ολόκληρη τη χώρα, σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια, λόγω του μεγάλου αριθμού ύποπτων κρουσμάτων κορονοϊού που έχουν καταγραφεί τις τελευταίες ώρες από το υπουργείο Υγείας. Η ματαίωση αφορά και την αποκριάτικη εκδήλωση μελών ΚΑΠΗ Αγίου Θωμά που ήταν προγραμματισμένη να γίνει το ερχόμενο Σάββατο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υπουργού Υγείας προτεραιότητα έχει πάντα η προστασία των πολιτών και η διασφάλιση της δημόσιας υγείας της χώρας.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΕΡΓΑΛΙΑΣ

 

 

Δήμος Διστόμου – Αράχωβας – Αντίκυρας

Αποτέλεσμα εικόνας για δημος διστομου

Ενημερώνουμε όλους τους δημότες  – επισκέπτες του Δήμου μας ότι ματαιώνονται όλες οι αποκριάτικες εκδηλώσεις που είχαν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν το τριήμερο της αποκριάς στον Δήμο Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας, κατόπιν ανακοίνωσης του Υπουργού Υγείας κ. Βασίλη Κικίλια, σχετικά με την ακύρωση των καρναβαλιών σε όλη την χώρα, στο πλαίσιο της γενικότερης προστασίας του πληθυσμού για την αποφυγή εξάπλωσης του κορονοϊού.

Ο Δήμαρχος

Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας

Ιωάννης Σταθάς

 

Δήμος Ορχομενού

Ενημερώνουμε τους δημότες   και  επισκέπτες του Δήμου μας,  ότι ματαιώνονται όλες οι αποκριάτικες εκδηλώσεις, που είχαν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν το τριήμερο της αποκριάς στον Δήμο Ορχομενού, κατόπιν ανακοίνωσης του Υπουργού Υγείας κ. Βασίλη Κικίλια, σχετικά με την ακύρωση των καρναβαλιών σε όλη την χώρα, στο πλαίσιο της γενικότερης προστασίας του πληθυσμού για την αποφυγή εξάπλωσης του κορονοϊού.

Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΡΑΛΗ

 

Δήμος Αλιάρτου Θεσπιέων
Σε συνέχεια της ΚΥΑ των Υπουργών Υγείας, Προστασίας του Πολίτη και
Εσωτερικών, «περί ακύρωσης των καρναβαλικών εκδηλώσεων λόγω άμεσου κινδύνου
της Δημόσιας Υγείας», ενημερώνουμε πως ο Δήμος Αλιάρτου Θεσπιέων δεν έχει
προγραμματίσει καμία εκδήλωση για αυτό το διάστημα ώστε να την ακυρώσει, στους
δε συλλόγους και πολίτες συνιστούμε την υπεύθυνη τήρηση και εφαρμογή όλων των
οδηγιών και μέτρων προστασίας για την αντιμετώπιση του θέματος όπως
υποδεικνύονται από τους αρμόδιους φορείς.