- ΘΗΒΑ, ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

📌Κάλεσμα συσπείρωσης & αγώνα στο 17ο Συνέδριο του Εργατικού Κέντρου Θήβας

Κάλεσμα συσπείρωσης και αγώνα, μπροστά στο 17ο Συνέδριο του Εργατικού Κέντρου Θήβας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 18 και 19 Μάη απευθύνει η ΔΑΣ.

Τους καλεί να παλέψουν για ένα Εργατικό Κέντρο που θα λέει «Ως εδώ! Βάζουμε μπροστά τις δικές μας ανάγκες», για ένα Εργατικό Κέντρο «που θα είναι όπλο στα χέρια των εργαζομένων», «που θα παλεύει με συνέπεια ενάντια στην εμπλοκή της χώρας μας στον πόλεμο». 

Η ΔΑΣ τονίζει ότι η ενίσχυσή της θα συμβάλει στην προσπάθεια για ανασύνταξη και δυνάμωμα του εργατικού κινήματος στην περιοχή «γιατί οι εκλεγμένοι με τη ΔΑΣ και τα σωματεία που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ, είναι η δύναμη που αγωνίζεται και κινητοποιείται για κάθε πρόβλημα που αφορά τους εργαζόμενους και τις οικογένειές τους. Η δύναμή μας βρίσκεται στην οργάνωση και στον αγώνα, στον δρόμο της διεκδίκησης και της ανατροπής.

Δεν αποδεχόμαστε καμία θυσία για τα συμφέροντα και τους ανταγωνισμούς του κεφαλαίου. Δεν περιμένουμε “εργολάβους λύσεων”, κυβερνητικούς μεσσίες που δήθεν θα προστατεύσουν τη ζωή και τα δικαιώματά μας. Εμπνεόμαστε από τους αγώνες των εργατών της ΛΑΡΚΟ, της COSCO, της “EFOOD”, των “Λιπασμάτων” και των “Πετρελαίων Καβάλας”. Ακολουθούμε τον δρόμο του αγώνα και δεν δεχόμαστε εν έτει 2022 να ζούμε με ψίχουλα. Παραδειγματιζόμαστε από το νικηφόρο αγώνα της Ομοσπονδίας Οικοδόμων που κατάφερε να υπογράψει Συλλογική Σύμβαση Εργασίας με αυξήσεις στον μισθό μέχρι και 38%».

«Σας καλούμε να στηρίξετε την ΔΑΣ για δυναμώσει η πάλη. Μαζί με το υπόλοιπο εργατικό κίνημα και τον λαό θα παλέψουμε στην κατεύθυνση της ικανοποίησης των σύγχρονων αναγκών μας, για να μπορέσουμε να ζήσουμε τη ζωή που μας αξίζει με βάση τις δυνατότητες της επιστήμης και της τεχνολογίας του 21ου αιώνα!» σημειώνει χαρακτηριστικά. 

Facebook Comments Box