- ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

🔊Τσίπρας: Ο ΣΥΡΙΖΑ των 172.000 μελών σήμερα είναι βέβαιο ότι θα είναι πρώτο κόμμα στις επόμενες εκλογές(Video)

Με δήλωσή του μετά το τέλος των εσωκομματικών του ΣΥΡΙΖΑ ο πρόεδρος του κόμματος, Αλέξης Τσίπρας ευχαρίστησε τους τουλάχιστον 150.000 χιλιάδες ψηφοφόρους που συμμετείχαν στις διεργασίες της 15ης Μαΐου στέλνοντας μήνυμα εκλογικής ετοιμότητας. 

«Ο ΣΥΡΙΖΑ των 172.000 μελών, σήμερα είναι βέβαιο ότι θα είναι πρώτο κόμμα και με διαφορά στις επόμενες εκλογές, όποτε κι αν αποφασίσει να στήσει κάλπες ο κ. Μητσοτάκης», δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τόνισε ότι «αυτή είναι η δέσμευση της νέας συλλογικής μας ηγεσίας. Αυτή είναι η προσωπική μου δέσμευση. Με ενότητα και συναίσθηση της βαριάς ευθύνης, θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να φέρουμε τη νέα νίκη του λαού μας. Για να ξαναφέρουμε την ελπίδα και τη δικαιοσύνη στη πατρίδα μας».

Ο κ. Τσίπρας έκανε λόγο για πρωτοφανή συμμετοχή στην κάλπη για την ανάδειξη συλλογικής ηγεσίας, «με την ένταξη πάνω από 110.000 νέων μελών στις γραμμές μας».

Ο κ. Τσίπρας ανέφερε ότι πλέον ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το μαζικότερο κόμμα ενεργών μελών, καθώς ήδη από το απόγευμα το κόμμα έχει διπλασιάσει τα μέλη του ενώ αναφέρθηκε σε όσα είχε πει τη βραδιά των εθνικών εκλογών του Ιουλίου 2019 – στη γλυκιά ήττα όπως ο ίδιος χαρακτήρισε -, σημειώνοντας ότι πλέον είναι γεγονός ο «κοινωνικός ΣΥΡΙΖΑ». 

Facebook Comments Box