- ΑΘΛΗΤΙΚΑ

2ος Ποδηλατικός Γύρος Λιβαδειάς

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ

Πιστοί στη υπόσχεσή μας , επανερχόμαστε με την πραγματοποίηση του

2ου ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΥ ΓΥΡΟΥ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ , ο οποίος είχε ακυρωθεί στις 17 Απριλίου λόγω κακοκαιρίας . Λαμβάνοντας υπόψη μας τη συμμετοχή των διακοσίων (200) και πλέον συμπολιτών μας στον 1ο Ποδηλατικό Γύρο, που πραγματοποιήσαμε το 2010, σε συνεργασία με τον Δ.Α.Ο.Λ., την Ελληνική ΄Ενωση ΄Ερευνας & Διάσωσης Λιβαδειάς (Ε.Ε.Ε.Δ.), την Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Λιβαδειάς (Α.Λ.Φ.Α.Λ.), τo Εθνικό Συμβούλιο κατά των Ναρκωτικών Παράρτημα Βοιωτίας (Ε.ΣΥ.Ν.), καθώς και η παρότρυνση αρκετών συμπολιτών μας , επαναλαμβάνουμε την εκδήλωση για δεύτερη συνεχή χρονιά, σε συνεργασία με την Ε.Ε.Ε.Δ. την Α.Λ.Φ.Α.Λ και το Ε.ΣΥ.Ν την Κυριακή 8 Μαΐου 2011, με αφετηρία και τερματισμό την κεντρική πλατεία της Πόλης μας.

Όσοι ενδιαφέρονται να μετάσχουν στην εκδήλωση μπορούν να επικοινωνούν με το τηλέφωνο 22610 21100 από τις 5,30 μέχρι 8,30 καθημερινά εκτός του Σαββάτου .

Σκοπός της εκδήλωσης παραμένει και φέτος η συμμετοχή όλων όσων χρησιμοποιούν το ποδήλατο είτε από χόμπι ή ως μέσο άθλησης.

Το γενικό σύνθημα της εκδήλωσης είναι :

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟ

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ

Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

———————————————————————————————–

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η

2ου ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΥ ΓΥΡΟΥ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ 2011

Ο Αθλητικός Κολυμβητικός ΄Ομιλος Λιβαδειάς (Α.Κ.Ο.Λ.), σε συνεργασία με την Ελληνική ΄Ενωση ΄Ερευνας & Διάσωσης Λιβαδειάς, το Εθνικό Συμβούλιο κατά των Ναρκωτικών (Παράρτημα Βοιωτίας) (Ε.ΣΥ.Ν.) και την Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Λιβαδειάς (Α.Λ.Φ.Α.Λ.), διοργανώνει ποδηλατική εκδήλωση, με την επωνυμία :

« 2ος ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ 2011 »

με κεντρικό σύνθημα «ΕΛΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟ»

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η συμμετοχή όλων όσων ασχολούνται ή επιθυμούν να ασχοληθούν με τη χρήση του ποδηλάτου, είτε από χόμπι, είτε ως μέσο άθλησης.

Παράλληλα παραμένει ως στόχος μας, η χρήση του ποδηλάτου έναντι του αυτοκινήτου, μέσα στον ιστό της Πόλης μας.

΄Ενας απώτερος στόχος μας είναι η δημιουργία ομάδας που θα ασχοληθεί με το ποδήλατο σε αγωνιστικό επίπεδο.

1. Τόπος & ημερομηνία διεξαγωγής: η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στη Λιβαδειά, την Κυριακή 8 Μαΐου 2011, ώρα έναρξης 10,30 π.μ., με αφετηρία και τερματισμό την κεντρική πλατεία της Πόλης μας.

Οι συμμετέχοντες θα χωριστούν σε δύο κατηγορίες.

Στην 1η κατηγορία θα μετάσχουν κορίτσια και αγόρια δημοτικών σχολείων και στην 2η κατηγορία οι υπόλοιποι.

Για κάθε κατηγορία έχει χαραχθεί διαφορετική διαδρομή και είναι :

α. Για την 1η κατηγορία :

Αφετηρία η Κεντρική Πλατεία – Κουτσοπετάλου – Λάπα – Στρατηγού Ιωάννου – Πλατεία Μητροπόλεως – Ελευθερίου Βενιζέλου – Καραγιαννοπούλου – Πλατεία Συνοικισμού – Λεωφ. Δημητρίου Παπασπύρου (Αθηνών) – Γεωργαντά – Πλατεία Μαγιάκου (Ταμπάχνα) – Στρατηγού Ιωάννου – Τσόγκα – Ελευθερίου Βενιζέλου – Τερματισμός στην Κεντρική Πλατεία.

Συνολικό μήκος διαδρομής περίπου 4.500 μέτρα

β. Για την 2η κατηγορία :

Αφετηρία η Κεντρική Πλατεία – Κουτσοπετάλου – Λάπα – Στρατηγού Ιωάννου – Πλατεία Μητροπόλεως – Ελευθερίου Βενιζέλου – Καραγιαννοπούλου – Πλατεία Συνοικισμού – Λεωφ. Δημητρίου Παπασπύρου (Αθηνών) – Πλατεία Λάμπρου Κατσώνη (Πάρκο) – Δημάρχου Ιωάννη Περγαντά (Θεσ/νίκης) – Αισχύλου (δεξιά) – Πλάτωνος – Αριστοφάνους (δεξιά) – Αλιάρτου (αριστερά) – Ρούμελης – Χαιρωνείας – ΚΤΕΛ – 9ο Δημοτικό Σχολείο – Διστόμου – Δελφών – Δημάρχου Ιωάννη Ανδρεαδάκη (Πεσόντων Μαχητών) – Καλλιαγκάκη – Γεωργαντά – Πλατεία Μαγιάκου (Ταμπάχνα) – Στρατηγού Ιωάννου – Τσόγκα – Ελευθερίου Βενιζέλου – Τερματισμός στην Κεντρική Πλατεία.

Συνολικό μήκος διαδρομής περίπου 8.500 μέτρα.

2. Δικαίωμα συμμετοχής: έχουν όλοι, ανεξαρτήτως φύλλου και ηλικίας, εφόσον διαθέτουν ποδήλατο και είναι σε θέση να το χρησιμοποιήσουν. Αξίζει να σημειωθεί πως η εκδήλωση έχει συμμετοχική διαδικασία και όχι συναγωνιστική, γι’ αυτό ελάτε όλοι, μικροί και μεγάλοι, να γίνουμε μία παρέα, να νοιώσουμε τη χαρά της συμμετοχής σε μία αθλητική εκδήλωση. Οι ενδιαφερόμενοι για την παραλαβή και κατάθεση της δήλωσης συμμετοχής τους ή για πληροφορίες μπορούν να απευθυνθούν :

• Στα γραφεία του Α.Κ.Ο.Λ. (οδό Αρκαδίου 1 & ΄Ερκυνας, πρώην αίθουσα συνεδριάσεων Νομαρχιακού Συμβουλίου), τηλέφωνο επικοινωνίας 22610 21100 καθημερινά, εκτός Σαββάτου, από τις 5.30 μέχρι 8.30 μ.μ.

• Οι δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να κατατεθούν, είτε στα γραφεία του Α.Κ.Ο.Λ., μέχρι την Παρασκευή 6 Μαΐου 2011 ή και στη γραμματεία της εκδήλωσης, τουλάχιστον μισή ώρα πριν την εκκίνηση του ποδηλατικού γύρου. Η γραμματεία θα βρίσκεται στην αφετηρία της εκδήλωσης την Κυριακή 8 Μαΐου 2011.

3. Ιατρική εξέταση : όλοι οι μετέχοντες πρέπει να έχουν εξεταστεί, από γιατρό, πριν τη διεξαγωγή της εκδήλωσης, με δική τους ευθύνη, προκειμένου να διαπιστωθεί αν είναι σε θέση να μετάσχουν, χωρίς κίνδυνο της υγείας τους.

Για τη συμμετοχή ανήλικων παιδιών απαιτείται και η συμπλήρωση υπεύθυνης δήλωσης του γονέα ή κηδεμόνα.

6. Δηλώσεις συμμετοχής : μέχρι την Παρασκευή 6 Μαΐου 2011, στα γραφεία του Α.Κ.Ο.Λ. που βρίσκονται στην οδό Αρκαδίου 1 & ΄Ερκυνας (πρώην αίθουσα συνεδριάσεων Νομαρχιακού Συμβουλίου) μέχρι τις 8,30 μ.μ. ή στην γραμματεία της εκδήλωσης, η οποία θα βρίσκεται στην κεντρική πλατεία, την Κυριακή 8 Μαΐου 2011.

Με την κατάθεση της δήλωσης συμμετοχής, όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα παραλαμβάνουν και τον αύξοντα αριθμό συμμετοχής τους.

Οι δηλώσεις συμμετοχής, σε περίπτωση ανήλικων παιδιών, εκτός από τη συμπλήρωση όλων των αιτουμένων στοιχείων τους πρέπει να συνοδεύονται και με υπεύθυνες δηλώσεις υπογεγραμμένες από τον γονέα ή τον κηδεμόνα. Σε περίπτωση πολύ μικρών παιδιών θεωρείται απαραίτητη η συνοδεία του γονέα κατά τη διάρκεια της διαδρομής.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Με βάση τους αριθμούς συμμετοχής, θα πραγματοποιηθεί κλήρωση μετά τον τερματισμό και των δύο κατηγοριών και στους τυχερούς θα δοθούν δώρα, για τα οποία θα γίνουν σχετικές ανακοινώσεις την ημέρα της εκδήλωσης.

7. Οικονομικά: όλοι οι μετέχοντες θα μετακινηθούν στον τόπο διεξαγωγής της εκδήλωσης, με δικά τους έξοδα.

8. Έπαθλα: σε όλους όσους μετάσχουν και τερματίσουν, θα τους δοθεί αναμνηστικό συμμετοχής.

9. Γενικά: όλοι οι μετέχοντες, πρέπει να βρίσκονται στο χώρο εκκίνησης, τουλάχιστον μισή ώρα πριν την έναρξη.

Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Αφήστε μια απάντηση