- ΘΗΒΑ

Aκόμα ένα επικοινωνιακό show στον καταυλισμό των Ρομά Θήβας

Το ρεπορτάζ καταγράφει: Αστυνομική επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ., με δυνάμεις από τους 3 νομούς Βοιωτίας, Φθιώτιδας, Εύβοιας, στον καταυλισμό των Ρομά στην Θήβα.

Δεκάδες αστυνομικοί να εισέλθουν στον καταυλισμό…Αυτό το αφήνουμε εδώ. Λες και μπαίνουν στο άβατο του Βασιλιά Αρθούρου.Μου πε μια ατάκα ένας πολίτης και επιχειρηματίας της περιοχής, γύρω από τον καταυλισμό που βιώνει δύσκολες καταστάσεις.

Η επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ. γίνεται ώστε να συλληφθούν οι δράστες μιας ληστείας που έγινε στη Θήβα, χθες στις 9/7/2020 , όταν μια οδηγός διερχόμενη από την γνωστή σε όλους μας πλέον«Γέφυρα του Τρόμου» έπεσε θύμα ληστείας από μια ομάδα Ρομά…

Η Μέθοδος γνωστή:την ανάγκασαν να βγει από το όχημα της, την χτύπησαν και της αφαίρεσαν την τσάντα της, η οποία είχε προσωπικά αντικείμενα.

Ήδη έχουν γίνει 4 συλλήψεις. Το αποτέλεσμα δεν μας λένε ποιο είναι?μπαίνουν Φυλακή? η από την μια συλλαμβάνονται και από την άλλη βγαίνουν?

Πέρα ότι έχει γίνει κουραστικό το θεμα ,γράφουμε τα ίδια και τα ίδια,την ευθύνη για αυτήν την κατάσταση την έχει:

Η Περιφέρεια,οι Βουλευτές του Νομού και ο Δήμος Θηβαίων.

Ας αναλάβουν επιτέλους ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ. Ας βγει κάποιος Δήμαρχος, Βουλευτής, Αντιπεριφερειάρχης και ας απολογηθεί στον κόσμο. Ο πολίτης θέλει την αλήθεια.

Η αστυνομία δεν ευθύνεται. Αυτό το προσωπικό στην δύναμη της έχει με αυτό κάνει την δουλειά της. Υπάρχουν περιπτώσεις που της βγάζουμε το καπέλο στην αντιμετώπιση της εγκληματικότητας. Η αστυνομία ακολουθεί εντολές… Τις εντολές τις δίνει εν έτι 2020 ο κ.Χρυσοχοίδης.

Έχει υποσχεθεί ότι θα δώσει λύση. Οχι σαν τις άλλες θητείες του όμως…έμειναν οι υποσχέσεις…και φυσικά τις ευθύνες που τους αναλογούν τις έχουν, όσοι περάσαν ως Πολίτικοι προϊστάμενοι από την Ηγεσία του Υπουργείου.

ΥΓ: Όχι φώτο με λεζάντες, ότι βάζουμε κάγκελα και ρεπορτάζ στα κανάλια της Λαμίας. Αρκετή κοροϊδία έχουν βιώσει οι κάτοικοι της περιοχής.

Όπως και οι μόνιμοι κάτοικοι του καταυλισμού που ζουν σε καθεστώς φόβου.

Πούλιος Παναγιώτης.