- ΒΟΙΩΤΙΑ

Άμεση η ανταπόκριση των «Γιατρών του Κόσμου» στο αίτημα του Αντιδημάρχου της Δημοτικής Ενότητας Παρνασσού για τα σχολεία

Ενημερωτικό δελτίο από τον Αντιδήμαρχο ΔΕ Παρνασσού, Θανάση Αδαμάκο

Άμεση ήταν η ανταπόκριση των «Γιατρών του Κόσμου» στο αίτημα του Αντιδημάρχου της Δημοτικής Ενότητας Παρνασσού, κ. Αθανάσιου Αδαμάκου, για χορήγηση απαραίτητων ειδών για τα σχολεία της περιοχής.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Αδαμάκος σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τη Γενική Διευθύντρια των «Γιατρών του Κόσμου», κ. Ευγενία Θάνου, αιτήθηκε τη χορήγηση γραφικής ύλης και αναλώσιμων υγειονομικών υλικών προστασίας για την κάλυψη  αναγκών των σχολείων της Δ.Ε. Παρνασσού. Το αίτημα έγινε δεκτό και τη Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021 έγινε η διανομή τους, σε συνεργασία με τους προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων, στα νηπιαγωγεία και δημοτικά σχολεία Επταλόφου και Πολυδρόσου. 

Ο Αντιδήμαρχος κ. Αθανάσιος Αδαμάκος με δήλωσή του ευχαριστεί τους «Γιατρούς του Κόσμου» και τη Γενική Διευθύντρια κ. Θάνου Ευγενία για την πολύτιμη συνδρομή τους, ενισχύοντας με τον τρόπο αυτό, αφενός την διδακτική διαδικασία και αφετέρου την προστασία εκπαιδευτικών και μαθητών.

Facebook Comments Box