- ΘΗΒΑ

Ανακοίνωση του E. Γεωργίου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΑΝΑΓΡΑ, ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΔΗΜΟΣ

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη που δείξατε στο συνδυασμό μας στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου, με 8 ψηφοδέλτια μέχρι την απόλυτη πλειοψηφία του 50% και διαφορά 10 μονάδων από το δεύτερο, και σας καλούμε να μας στηρίξετε και πάλι αυτήν την Κυριακή.

Στην προσπάθεια για μία κοινή δράση με το συνδυασμό του κ. Μαυράκη, πραγματοποιήθηκε συνάντηση μαζί του, στην οποία συζητήθηκαν τα προβλήματα του Δηλεσίου και υπήρχε ταύτιση απόψεων για την επίλυσή τους όπως έχει δεσμευτεί και ο ίδιος ο συνδυασμό μας και επιπλέον αναφέρονται και στο πρόγραμμά μας, στο έντυπο που διανεμήθηκε (σελ 16).

Στη συνάντηση τέθηκαν τα ζητήματα της δημιουργίας Δημοτικής Κοινότητας Δηλεσίου, της δημιουργίας του Σχεδίου Πόλεως Δηλεσίου και της ίσης κατανομής των πόρων στα διαμερίσματα του νέου Δήμου Τανάγρας, στα οποία υπήρξε ταύτιση απόψεων, ενώ έθεσα και άλλα δύο σημαντικά θέματα: την ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ και τη συνέχιση των ΑΝΤΙΠΛΥΜΜΗΡΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ για τα οποία συμφώνησε και ο κ. Μαυράκης.

Πέραν της συμφωνίας και των αμοιβαίων δεσμεύσεων για τις προτεραιότητες αντιμετώπισης των προβλημάτων του Δηλεσίου, πρότεινα να πραγματοποιηθεί μία συνάντηση στο εκλογικό κέντρο του κ. Μαυράκη με τους 33 συνυποψήφιους του κ. Μαυράκη και να παρουσιάσω το όραμά μου και τα σχέδια για την ανάπτυξη του Δηλεσίου και για ολόκληρο το νέο Δήμο Τανάγρας. Επιπλέον πρότεινα να γυρίσουμε σελίδα και να συνεργαστούμε όλοι μαζί. Επίσης προτάθηκε στον κ. Μαυράκη να πρωτοστατεί συνεργαζόμενος μαζί μας, στους σχεδιασμούς, στις μελέτες και στις διεκδικήσεις μας για την υλοποίηση των κοινών στόχων.

Στις παραπάνω προτάσεις ο κ. Μαυράκης έδειχνε πλήρως ικανοποιημένος και όλα έδειχναν ότι η συνάντηση θα τελείωνε με μία συμφωνία αμοιβαίας εμπιστοσύνης. Ξαφνικά ο κ. Μαυράκης απαίτησε εκείνη τη συγκεκριμένη στιγμή την υπογραφή των συμφωνηθέντων. Από την πλευρά μου θεώρησα το ύφος και την απαίτηση άκρως εκβιαστική και προσβλητική για το επίπεδο των δύο συνομιλητών και μάλιστα την εδώ και τώρα υπογραφή για τη συνεργασία ή μη. Επανέλαβα ότι πριν από οποιαδήποτε οριστική συμφωνία θα πρέπει να προηγηθεί άμεσα εντός των ημερών συνάντηση με τους 33 συνυποψηφίους του την οποία όμως αρνήθηκε για δεύτερη φορά λέγοντας ότι: “εγώ είμαι εξουσιοδοτημένος και εγώ αποφασίζω”.

Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του για την επιμονή του να μη γίνει η συνάντηση με τους συνεργάτες του. Η συνάντηση έλαβε τέλος, αποδείχτηκε άκαρπη και έρχεται σε αντίθεση στην προσπάθειά μας για μία κοινή ενιαία δράση για το καλό του Δηλεσίου. Η παραπάνω συμπεριφορά του όχι μόνο δεν αποδεικνύει καλή πρόθεση συνεργασίας αλλά μόνο ένα καλοστημένο παιχνίδι προαποφασισμένων εξελίξεων. Είναι κρίμα να αγνοούνται οι άνθρωποι που καλοπροαίρετα στήριξαν τον κ. Μαυράκη και επιθυμούν να συνεργαστούν μαζί μας, μιας και εμείς είμαστε αυτοί που ζούμε, αγωνιούμε και αγωνιζόμαστε για τον τόπο αυτό.

Την Κυριακή καλούμε τους πολίτες να μας στηρίξουν και πάλι για να γίνει το όραμά μας πραγματικότητα. Όλοι μαζί για ένα Δήμο που μας αξίζει, όλοι μαζί για να δώσουμε προοπτική στα παιδιά μας.

Με εκτίμηση,

Ευάγγελος Π. Γεωργίου

Αφήστε μια απάντηση