- ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΘΗΒΑ

Συμμετοχή αθλητή του ΦΕΟΘ στους Πανευρωπαϊκούς αγώνες Badminton

bg_badmington

Στις 24 Οκτωβρίου 2015 η Ε.Ο.Φ.Σ.Α. διοργανώνει τους προκριματικούς αγώνες Μπάντμιντον στο κλειστό Γυμναστήριο Σιδηροκάστρου, για το Πανευρωπαϊκο Πρωτάθλημα U-15, U-17, που θα γίνουν το Φεβρουάριο του 2016 στο Καζάν της Ρωσίας και στο Λούμπιν της Πολωνίας αντίστοιχα . Οι αθλητές  που θα λάβουν μέρος για την πρόκριση  στους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες είναι οι πρώτοι πέντε  καλύτεροι αθλητές και αθλήτριες της εθνικής ομάδας  που κατέλαβαν  τις αντίστοιχες θέσεις στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα των κατηγοριών αυτών το 2015.
Μέσα στους αθλητές και αθλήτριες που έχουν δικαίωμα συμμετοχής για τους  προκριματικούς των Πανευρωπαϊκών είναι και δύο παιδιά από την πόλη μας και συγκεκριμένα από  τον σύλλογο του Φ.Ε.Ο.Θ. (Φίλαθλος Επιμορφωτικός Ομιλος Θήβας) ο Μπουλίος Μάριος του Αριστείδη και η Κρουστάλη Δήμητρα-Καλομοίρα του Δημητρίου, Πανελληνιονίκες και Βαλκανιονίκες .
Επίσης στις 4 με 8 Νοεμβρίου 2015 ο αθλητής Μπουλίος Μάριος και η αθλήτρια Κρουστάλη Δήμητρα-Καλομοίρα θα συμμετέχουν σε διεθνείς αγώνες στην Κύπρο με τα χρώματα της Εθνικής ομάδας .
Η δουλειά και η αγωνιστικότητα των παιδιών αυτών μας κάνουν περήφανους.
Ευχόμαστε στα παιδιά και στον προπονητή τους  καλή δύναμη και καλή επιτυχία  στους αγώνες τους .
Το Δ.Σ. του Φ.Ε.Ο.Θ

Αφήστε μια απάντηση