- ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΘΗΒΑ

Ο Μιχαήλ-Μάριος Μπουλίος και η Δήμητρα -Καλομοίρα Κρουστάλη πήραν την πρόκριση για τους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες badminton

boulios badm

Ο Μιχαήλ-Μάριος Μπουλίος και η  Δήμητρα -Καλομοίρα Κρουστάλη πήραν  την πρόκριση για τους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες badminton .
Οι προκριματικοί  αγώνες έγιναν στο Σιδηρόκαστρο από τους οποίους θα έπερναν την πρόκριση οι δυο καλύτεροι αθλητές και αθλήτριες Πανελληνίως  .
Ο Μπουλιος Μ . πήρε την 1η θέση και έτσι βγάζει εισιτήριο για Πολωνία τον Μάρτιο 2016 όπου θα γίνουν οι Πανευρωπαϊκοι u-17 και η Κρουστάλη Δ. πήρε την 2η θέση και εξασφάλισε την συμμετοχή της στους Πανευρωπαϊκούς U-15 που θα γίνουν στη Ρωσία τον Φεβρουάριο 2016.

Συγχαρητήρια στα παιδιά  και στον προπονητή τους Μπουλίο ΄Αρη.

Επίσης στην 1 Νοεμβρίου 2015, ημέρα Κυριακή, θα πραγματοποιηθεί το Περιφερειακό Προκριματικό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Α’ φάσης , αγωνιστικού έτους 2015-2016 για τις κατηγορίες U-15 και U-19 στην πόλη της Θήβας.
Την ημέρα αυτή θα βραβεύσουμε και τους αθλητές του Φ.Ε.Ο.Θ. Μιχαήλ-Μάριο Μπουλίο και Δήμητρα – Καλομοίρα Κρουστάλη στις 12.00 το μεσημέρι στο Κλειστό Γυμναστήριο Θήβας όπου θα πραγματοποιηθούν και οι αγώνες. Η συμμετοχή σας θα είναι τιμή και επιβράβευση για την δουλειά και την αγωνιστικότητα των παιδιών που μας κάνουν όλους περήφανους.

Το Δ.Σ. του Φ.Ε.Ο.Θ.

Αφήστε μια απάντηση