- ΘΗΒΑ

Δαγδελένης Αποστόλης Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Θήβας

Φίλη και φίλε,
πολίτη του Δήμου Θηβαίων.

Για όσους δεν με γνωρίζουν η διαδρομή μου στα κοινά έχει να κάνει με:
* Την Ένωση Μικρασιατών Θήβας και την συμμετοχή μου επί 14 χρόνια (2004-2018) από την ίδρυση της, ως μέλος της διοικούσας επιτροπής, μέλος του Δ.Σ., Αντιπρόεδρος και επί 9 χρόνια (2006-2015) πρόεδρος της.

* Το Κέντρο Θηβαϊκού Πολιτισμού, ιδρυτικό μέλος το 2012 και πρόεδρος από το 2013 ως σήμερα.

* Την Ο.Π.Σ.Ε. (Ομοσπονδία Προσφυγικών Σωματείων Ελλάδος) μέλος του Δ.Σ. για την περίοδο 2017-2020.

* Τη συμμετοχή μου και την παρουσία μου σε πολλές δράσεις που αφορούν την πόλη και τον Δήμο μας, μέσα από συλλογικότητες, από τα μαθητικά μου χρόνια, όπως:
Μαθητικά κινήματα, θεατρικές παραστάσεις, ομάδες εθελοντών και αιμοδοσίας, αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους.

Η απόφαση μου να είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Θηβαίων με το συνδυασμό “Ο Πολίτης στο Κέντρο” με επικεφαλής τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου, είναι μια συνειδητή επιλογή.
Θεωρώ υποχρέωση μου, να προσφέρω στον τόπο που γεννήθηκα, την διάθεση, το μεράκι, τις γνώσεις, την εμπειρία, τις γνωριμίες, αλλά και την δυναμική που με διακρίνει, στα πολύ σημαντικά θέματα του πολιτισμού και του τουρισμού, που στον τόπο μας έχουν μείνει πολύ πίσω.

Ζούμε στο ωραιότερο και σπουδαιότερο από την αρχαιότητα “οικόπεδο” της χώρας μας, το οποίο έχει μείνει αναξιοποίητο και αδικημένο για την ιστορία και τον πλούτο που διαθέτει.

Πρέπει να δουλέψουμε και να αναδείξουμε όλα όσα μας καθιστούν κέντρο της Ιστορίας και του πολιτισμού και μας δίνουν το πλεονέκτημα αυτό, τα αμέτρητα ιστορικά και θρησκευτικά μνημεία που έχουμε στον Δήμο μας.

Πρέπει να δουλέψουμε ωστόσο και για τον πολιτισμό της καθημερινότητας. Αυτόν που θα κάνει την πόλη, το χωριό την γειτονιά και την κάθε περιοχή του Δήμου μας καλαίσθητη και καθαρή.

Γιατί στο κέντρο του ενδιαφέροντος μας και του προγράμματος μας είναι ο πολίτης και η βελτίωση της καθημερινότητας του.

Ο συνδυασμός μας από τον επικεφαλής Γρηγόρη Παπαβασιλείου αλλά και όλους τους συμμετέχοντες, έρχεται να υπηρετήσει τον Δήμο Θηβαίων και τους πολίτες του.

Ο Α’ βαθμός τοπικής Αυτοδιοίκησης χρειάζεται ανθρώπους να εργαστούν για να τον υπηρετήσουν, με γνώση, διαφάνεια, μεράκι και αγάπη, δουλεύοντας για τα αυτονόητα με γνώμονα τον άνθρωπο και τις ανάγκες του.

Θέλω την στήριξη και την ψήφο εμπιστοσύνης, για να μου δώσετε την δυνατότητα να δουλέψω και να υπηρετήσω τον τόπο μας.

Γιατί επιτέλους σε αυτόν τον τόπο πρέπει να αλλάξουμε !

Να αλλάξουμε τον Δήμο, να αλλάξουμε ζωή !

Πρέπει στον Δήμο μας να βάλουμε στο “Κέντρο τον Πολίτη” και την καθημερινότητα του.

Τολμήσετε το καινούργιο !

Γιατί αξίζουμε κάτι καλύτερο για εμάς και τα παιδιά μας.

Με εκτίμηση

Αποστόλης Λ. Δαγδελένης.
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Θηβαίων.

Αφήστε μια απάντηση