- ΑΡΘΡΑ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΘΗΒΑ

Eντυπωσίασε το Λύκειον των Ελληνίδων Θήβας στα Πινδάρεια

Eντυπωσίασε το Λύκειον των Ελληνίδων Θήβας ,στα Πινδάρεια Θήβας για μια ακόμη χρονιά. Το 5ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών συγκροτημάτων ,στο θέατρο ”Μελίνα Μερκούρη” που έλαβε χώρα την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2019 ,έχει γίνει πλέον θεσμός, στην ευρύτερη περιοχή μας. Άξιοι συγχαρητηρίων ,όλοι οι φορείς και εθελοντές όλων των συλλόγων, που έδωσαν το δικό τους χρώμα, σε μια εκδήλωση που χρειάζεται την υποστήριξη όλων μας και ειδικά των φορέων του κράτους.Ας σκεφτούμε ότι τέτοια Φεστιβάλ είναι η αφορμή να έρθουν επισκέπτες από όλη την Ελλάδα .Ας στηρίξουν λοιπόν ,αυτοί που έχουν την δυνατότητα να το κάνουν γιατί πραγματικά είναι μια μεγάλη ευκαιρία για την Θήβα, μην πάει και αυτή χαμένη..

 

ΠΙΝΔΑΡΕΙΑ 2019/Κυριακή 1 Σεπτέμβρη
Οι χορευτές και χορεύτριες του ΛτΕΘ, ο δάσκαλος κ. Άκης Λιναράς , τα μέλη του ΔΣ κκ Μαρία Κόρδατζη, Ελένη Μάρκου, Ελένη Μανάρα,Σωτηρία Σκουρτανιώτη και Ερασμία Χ”ιωάννου (π.μέλοςτου ΔΣ),με την πρόεδρο κ. Μιμίκα Αγάτσα, έτοιμοι για την εκδήλωση!!!

Στην κεντρική φώτο –Η πρόεδρος του ΛτΕΘήβας Μιμίκα Αγάτσα με τις χορεύτριες του ΛτΕΘ Σεμίνα Αγγέλου,Ιφιγένεια Χ”παναγιώτη, Ακριβή Δεληδημητρίου,Νούλα Βυλλιώτη, Παγώνα Σωτηρίου, Κατερίνα Σχίζα, Άρτεμις Τζαφέρη, Παρασκευούλα Λιναρά, Χρυσούλα Παπαδά, Μαρία Χαρέμη, Λουκιάνα Δελβενακιώτη και Σωτηρία Σκουρτανιώτη (μέλος του Δ.Σ.) 

 

Πούλιος Παναγιώτης.

Αφήστε μια απάντηση