- ΒΟΙΩΤΙΑ

Έφυγε ο Δημήτρης Νικολάου:Ψήφισμα του ΔΣ Αλιάρτου-Θεσπιέων

ΘΛΙΨΗ!!! Ο Δημήτρης (Τάκης) Νικολάου υπήρξε για πάρα πολλά χρόνια ένας σεμνός,συνεπής και εργατικός υπάλληλος του Δήμου μας. Κυρίως υπήρξε ένας πολύ καλός άνθρωπος. Έφυγε από κοντά μας χτες (10-6-2021).

Τη θλίψη του και συλλυπητήρια στους οικείους του εκφράζει ο Δήμαρχος και το Δημοτικό μας συμβουλιο.

ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αλιάρτου-Θεσπιέων συνήλθε σήμερα, Σάββατο 12 Ιουνίου 2021 και ώρα 10.00 π.μ. σε κατεπείγουσα δια περιφοράς συνεδρίαση, μετά από πρόσκληση του Προέδρου, προκειμένου να εκφράσει τη θλίψη του για τον πρόωρο και αιφνίδιο θάνατο του Δημητρίου Νικολάου.Ο Δημήτριος Νικολάου ήταν ένας πολύτιμος συνεργάτης και ευσυνείδητος υπάλληλος που υπηρέτησε το Δήμο μας με ήθος, αίσθημα ευθύνης και αφοσίωση. Τον αποχαιρετούμε με αγάπη και σεβασμό. Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του.

Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αλιάρτου-Θεσπιέων αποφάσισε ομόφωνα:• Να εκφράσει τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του. • Να κατατεθεί στεφάνι στη σωρό του εκλιπόντος από τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο.• Να τηρήσει ενός λεπτού σιγή στην επόμενη τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.• Να επιδοθεί το παρόν στην οικογένεια του εκλιπόντος.

• Να αναρτηθεί το παρόν ψήφισμα στην ιστοσελίδα του Δήμου και να δημοσιευτεί στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Γιαννακόπουλος Γιώργος