You are currently viewing Επετειακή Εκδήλωση του Ιωνικού Αστέρα Θηβών/Ο ΑΟ Υπάτου ανανέωσε με τον Γιώργο Αντωνόπουλο

Επετειακή Εκδήλωση του Ιωνικού Αστέρα Θηβών/Ο ΑΟ Υπάτου ανανέωσε με τον Γιώργο Αντωνόπουλο

Ρεπορτάζ Ανέστης Τσακίρογλου

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΝΗΜΗΣ ΤΩΝ 100 ΕΤΩΝ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ !!! ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΤΟΥ ΙΩΝΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΘΗΒΩΝ !!!

Πραγματοποιήθηκε μέσα σε κλίμα Συγκίνησης και Μνήμης η Επετειακή Εκδήλωση των ” 100 Ετών από τη Μικρασιατική Καταστροφή ” τού Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών & Φίλων τού Ιωνικού Αστέρα Θηβών , παρουσία πολλών φίλων τού Συλλόγου αλλά και εκπροσώπων τής Τοπικής Αυτοδιοίκησης .

Ο Παρουσιαστής τής Εκδήλωσης κ. Δημήτριος Σοβατζής
( Δημοσιογράφος & Γενικός Γραμματέας τού Συλλόγου ) καλωσόρισε το κοινό κάνοντας αναφορά στην Προσφυγική Αιματοβαμμένη !!! Ιστορία τού Ιωνικού Αστέρα των 114 Ετών από την Ίδρυση του , το 1908 στην Κοινότητα των Σωκίων τής Σμύρνης , έως και τον Προσφυγικό Συνοικισμό τής Θήβας τού σήμερα μετά τον Αιματηρό !!! Διωγμό τού Αυγούστου τού 1922 από τα Τουρκικά Αφηνιασμένα Στίφη !!! από τις Αλύτρωτες Πατρίδες τής Μικρασίας .

Ενός λεπτού Σιγή κρατήθηκε από όλους για τον Σφαγιασμό των 13 Προσκόπων – Αθλητών τού Ιωνικού Αστέρα τον Ιούνιο τού 1921 από τούς Τούρκους Τσέτες , για τούς οποίους ο Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών & Φίλων τού Ιωνικού Αστέρα Θηβών θα δημιουργήσει Μνημείο Μνήμης , όπου θα αναφέρονται τα Ονόματα των νεαρών Ηρώων !!! , για να θυμούνται οι παλαιότεροι και να μαθαίνουν οι νεότεροι .

Στη συνέχεια έλαβαν χώρα 11 Τιμητικές Απονομές Πλακετών σε Προσωπικότητες τού τόπου και Συλλόγους με Μικρασιατικές Ρίζες , από τον Σύλλογο Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών & Φίλων τού Ιωνικού Αστέρα Θηβών .

Συγκεκριμένα τιμήθηκαν :

Η Μνήμη τού Αείμνηστου Δημάρχου Θηβαίων Αλέξανδρου Κυριακού για την προσφορά του στα κοινά
Ο τέως Δήμαρχος Θηβαίων και Παλαίμαχος Ποδοσφαιριστής τού Συλλόγου , Ιατρός κ. Νίκος Σβίγγος για την Μέγιστη !!! προσφορά του στο Σύλλογο και στα κοινά
Ο τέως Δήμαρχος Θηβαίων κ. Ανδρέας Λο’ι’ζος για την προσφορά του στα κοινά
Ο επί σειρά ετών Αντιδήμαρχος τού Δήμου Θηβαίων και Παλαίμαχος Ποδοσφαιριστής τού Συλλόγου κ. Ανδρέας Χατζησταμάτης , για την προσφορά του στο Σύλλογο και στα κοινά
Ο Παλαίμαχος Ποδοσφαιριστής και Πρόεδρος τού Συλλόγου τών Παλαιμάχων Κωνσταντίνος Σταμούλης για την προσφορά του στο Σύλλογο
Ο Παλαίμαχος Ποδοσφαιριστής τού Συλλόγου και Πρόεδρος τού Ερυθρού Σταυρού Θήβας κ. Θεόδωρος Ρουπάκας για την προσφορά του στο Σύλλογο και στα κοινά
Ο Παλαίμαχος Ποδοσφαιριστής τού Α.Ο. Η ΘΗΒΑ κ. Σταμάτιος Χαλβατζής για την προσφορά του στο Σύλλογο και στα κοινά
Ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος ( Υγείας ) κ. Κωνσταντίνος Μπακομήτρος για την διαχρονική του προσφορά στον Σύλλογο και στα κοινά
Ο ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΘΗΒΩΝ
Ο Α.Ο. Η ΘΗΒΑ
Η ΕΝΩΣΗ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΘΗΒΑΣ

Τίμησαν μέ τήν παρουσία τους τήν Ιστορική Εκδήλωση Μνήμης :

Ο Δήμαρχος τού Καλλικρατικού Δήμου Θηβαίων κ. Γεώργιος Αναστασίου
Οι Αντιδήμαρχοι τού Δήμου Θηβαίων : κ.κ. Ανδρέας Χατζησταμάτης , Νίκος Κοβάνης , Γιώργος Παπασπύρου , Αναστάσιος Καμούτσης
Η Πρόεδρος τού Δημοτικού Συμβουλίου τού Καλλικρατικού Δήμου Θηβαίων κα Ευαγγελία Τζουβελέκη Ρεπούσκου
Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι τού Δήμου Θηβαίων : κ.κ. Γρηγόριος Παπαβασιλείου , Απόστολος Δαγδελένης , Σταμάτιος Χαλβατζής
Ο τέως Δήμαρχος τού Καποδιστριακού Δήμου Θηβαίων κ. Νίκος Σβίγγος
Η τέως Αντινομάρχης Βοιωτίας καί Βουλευτής Βοιωτίας κα Βασιλική Τσόνογλου Βυλλιώτη
Η τέως Αντινομάρχης Βοιωτίας κα Βάσω Λάσπη
Ο Πρόεδρος τής Ε.Π.Σ. Βοιωτίας και Μέλος τού Δ.Σ. τής Ε.Π.Ο κ. Κωνσταντίνος Νίκας
Ο Νέος Πρόεδρος τού Α.Ο. Η ΘΗΒΑ κ. Ευάγγελος Κουντουριώτης

Χαιρετισμό στήν Εκδήλωση απέστειλαν :

O Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος κ. Φάνης Σπανός
Η Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας κα Φανή Παπαθωμά
Οι Θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες Στερεάς Ελλάδος : κ.κ. Κώστας Μπακομήτρος , Γιάννης Περγαντάς
*** Δέν ηταν εφικτή η παρουσία τους λόγω Περιφερειακού Συμβουλίου στην Κάρυστο Ευβοίας
Ο Βουλευτής Βοιωτίας κ. Γεώργιος Μουλκιώτης ( Λόγω υποχρέωσης του στο Εξωτερικό )
Ο Δημοτικός Σύμβουλος τού Δήμου Θηβαίων κ. Ηλίας Τραμπάκουλος ( Λόγω συμμετοχής του σε Συνέδριο τής Ομοσπονδίας Εκπαιδευτικών ).

ΟΦΑΦΑ: Η Καλοκαιρινή γιορτή γυμναστικής

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Πραγματοποιήθηκε στο άλσος θεόγνιδος η καλοκαιρινή γιορτή γυμναστικής του Ομίλου Φίλων Αθλητισμού και Φυσικής Ανάπτυξης Μεγάρων (ΟΦΑΦΑ).

Στη συνέχεια του δελτίου τύπου αναφέρεται ότι αθλήτριες του συλλόγου παρουσίασαν εντυπωσιακά προγράμματα ρυθμικής γυμναστικής, αισθητικής ομαδικής γυμναστικής και cheerleading (αθλητικός χορός),τα οποία επιμελήθηκαν οι προπονήτριες Μαρία Κωνσταντίνου, Μαρία Γεωργία Βαρελά και η χορογράφος Άντρια Παναγιωτοπούλου.

Στην εκδήλωση τιμήθηκαν οι ομάδες αισθητικής ομαδικής γυμναστικής του συλλόγου για την κατάκτηση του Ασημένιου Μεταλλίου στην κατηγορία 16+ και για την 4η θέση στην κατηγορία 12-14 ετών στο 6ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα αισθητικής ομαδικής γυμναστικής.

Την εκδήλωση παρακολούθησε πλήθος κόσμου και τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Μεγαρέων. κ. Γρηγόρης Σταμούλης, ο αντιπρόεδρος της βουλής βουλευτής κ. Αθανάσιος Μπούρας, ο υφυπουργός Δικαιοσύνης βουλευτής κ. Γεώργιος Κώτσηρας, ο γραμματέας της βουλής βουλευτής κ. Ευάγγελος Λιάκος, ο πρ. πρόεδρος ΕΑΓΜΕ κ. Ανδρέας Τσώκος, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ Λέλης Μελέτης, Σπύρος Νικολάου, Χρήστος Γκίνης και Αιγινίτης Σπύρος.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου ευχαριστεί θερμά όλους όσοι παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και συγχαίρει τις αθλήτριες και τις προπονήτριες για τα υπέροχα προγράμματα.

Ο Πρόεδρος Κλεάνθης Βαρελάς

Ο χάρτης των εθνικών κατηγοριών του ελληνικού ποδοσφαίρου για τη σεζόν 2022-23

Ένας χάρτης που θα περιλαμβάνει συνολικά 120 ομάδες, οι 44 εκ των οποίων θα αγωνίζονται στο επαγγελματικό επίπεδο (40, αν εξαιρεθούν οι τέσσερις Β’ ομάδες που παίζουν στη Super League 2). Με βάση τα ισχύοντα δεδομένα δεν προβλέπονται αλλαγές στο φορμάτ των δύο επαγγελματικών κατηγοριών, ωστόσο η Γ’ Εθνική μεταβάλλεται πάρα πολύ, καθώς οι 76 ομάδες θα χωριστούν σε τέσσερις ομίλους και την άνοδο θα εξασφαλίσουν οι πρωταθλητές.

Super League Στην πρώτη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν υπάρξουν τρανταχτές αλλαγές. Ο Απόλλων Σμύρνης υποβιβάστηκε στη Super League 2 και στη θέση του επιστρέφει ο -υπερπρωταθλητής της δεύτερης κατηγορίας- Λεβαδειακός.

Οι 14 ομάδες της Super League: Ολυμπιακός ΠΑΟΚ Άρης Παναθηναϊκός ΑΕΚ ΠΑΣ Γιάννινα Ιωνικός ΟΦΗ Αστέρας Τρίπολης Βόλος Παναιτωλικός LE Ατρόμητος Λαμία Λεβαδειακός

Super League 2 Με τέσσερις ομάδες λιγότερες σε σχέση με το πρωτάθλημα της περσινής περιόδου θα διεξαχθεί η φετινή Super League 2. Τριάντα ομάδες έχουν στα χέρια τους το εισιτήριο για τη νέα χρονιά, εκ των οποίων οι 25 αγωνίστηκαν και πέρυσι. Ο Απόλλων Σμύρνης όπως προαναφέρθηκε, ενώ από τη Γ’ Εθνική προβιβάστηκαν στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία τέσσερις ομάδες. Η Παναχαϊκή, η Προοδευτική, ο Αγροτικός Αστέρας και ο Μακεδονικός. Ως προς τον προβιβασμό να επισημάνουμε ότι υπάρχει δύο δικαστικές εκκρεμότητες που είναι ανοικτό να φέρουν τα πάνω κάτω στην άνοδο των ομάδων στη Super League 2. Ο Μακεδονικός τερμάτισε στην πρώτη θέση του ομίλου του με έφεση που έκανε εις βάρος της Κοζάνης. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε δικαιωθεί σε δεύτερο βαθμό στα αθλητικά δικαστικά όργανα της ΕΠΟ, με την Κοζάνη να προσφεύγει στο CAS και να “κερδίζει” προσωρινά τη μη επικύρωση της βαθμολογίας, ενώ είμαστε εν αναμονή της τελικής απόφασης. Το νέο πρωτάθλημα θα διεξαχθεί όπως και το περσινό με δύο ομίλους των 15 ομάδων.

Οι ομάδες της Super League 2: Ολυμπιακός Β’ ΠΑΟΚ Β’ ΑΕΚ Β’ Παναθηναϊκός Β’ Βέροια ΑΕΛ Ξάνθη Νίκη Βόλου Αναγέννηση Καρδίτσας Ηρακλής Αλμωπός Αριδαίας Απόλλων Πόντου Απόλλων Λάρισας Θεσπρωτός Πανσερραϊκός Καλλιθέα Καλαμάτα Χανιά Κηφισιά Επισκοπή Αιγάλεω Εργοτέλης Ηρόδοτος ΟΦ Ιεράπετρας Διαγόρας Απόλλων Σμύρνης Παναχαϊκή Αγροτικός Αστέρας Προοδευτική Μακεδονικός

Γ’ Εθνική

Το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής δεν θα θυμίζει σε αρκετά μεγάλο βαθμό αυτό της περσινής σεζόν.

Συνολικά 76 ομάδες έχουν δικαίωμα συμμετοχής, θα μοιραστούν σε τέσσερις ομίλους των 19 ομάδων και οι πρωταθλητές θα ανεβούν στη Super League 2. Αν δεν τα καταφέρουν, τότε το εισιτήριο ανόδου το παίρνει ο δευτεραθλητής και αν δεν ανεβεί ούτε αυτός, ακολουθεί ο καλύτερος δευτεραθλητής από άλλον όμιλο (και όχι ο τρίτος του ομίλου). Ως προς τον υποβιβασμό, επτά είναι οι ομάδες που πέφτουν από κάθε όμιλο, αριθμός που θα μειωθεί αν δηλώσουν λιγότερες ομάδες συμμετοχή. Από τις 76 ομάδες, μόλις οι 44 έπαιζαν την περσινή σεζόν στην Τρίτη εθνική κατηγορία. Οκτώ ομάδες υποβιβάστηκαν από την περσινή Super League 2, ενώ 24 ομάδες από τις Ε.Π.Σ. ανέβηκαν στη Γ’ Εθνική.

Ανάμεσα στις 44 ομάδες που παρέμειναν στην κατηγορία είναι και οι Ηλιούπολη, ΠΑΟ Ρουφ και Ηρακλής Λάρισας που κατέκτησαν το πρωτάθλημα αλλά δεν ανέβηκαν κατηγορία. Να σημειώσουμε ότι η υπόθεση του Μακεδονικού και της Κοζάνης επηρεάζει και μια δεύτερη θέση στη Γ’ Εθνική, καθώς στη δικαστική διαμάχη έχουν μπλεχτεί και η Λευκίμμη με τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων Ημαθίας. Σε περίπτωση που δικαιωθεί η Κοζάνη, η Λευκίμμη θα παραμείνει στη Γ’ Εθνική.

Οι οκτώ ομάδες που υποβιβάστηκαν από τη Super League 2: Πιερικός Καβάλα Ολυμπιακός Βόλου Τρίκαλα Αστέρας Βλαχιώτη Καραϊσκάκης Άρτας Ρόδος Ζάκυνθος

Οι 44 ομάδες που έμειναν στην κατηγορία: ΠΑΟ Ρουφ Ηλιούπολη Ηρακλής Λάρισας Πανδραμαϊκός Απόλλων Παραλιμνίου Άρης Αβάτου Θερμαϊκός Θέρμης Εθνικός Σοχού Δόξα Δράμας Κοζάνη ΑΕΠ Ποντίων Κοζάνης Εδεσσαϊκός Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων Ημαθίας Θύελλα Σαρακηνών Ποσειδώνας Μηχανιώνας ΑΟ Υπάτου Ελασσόνα Αμβρυσσέας Διστόμου Δήμητρα Ευξεινούπολης Φήκη Εθνικός Νέου Κεραμιδίου Τηλυκράτης Λευκάδας ΑΟ Διαβολιτσίου Αχέρων Καναλακίου Ναυπακτιακός Αστέρας Παναγρινιακός Αίας Γαστούνης Φωστήρας ΑΣ Σαντορίνης Φοίνικας Νέας Επιδαύρου ΑΕ Μυκόνου ΑΕ Ερμιονίδας Άγιος Ιερόθεος Εθνικός Πειραιώς Πανελευσινιακός Θύελλα Ραφήνας Αιολικός ΑΟ Πυλίου Κω Κερατσίνι Πανιώνιος Άγιος Νικόλαος Πόρος Γιούχτας Αλμυρός

Οι 24 ομάδες που προβιβάστηκαν από τα τοπικά πρωταθλήματα στη Γ΄Εθνική:

Άρης Πετρούπολης Αγία Παρασκευή ΑΕ Μοσχάτου Βύζας Μεγάρων Μαρκό Βύρων Καβάλας Πανθρακικός Καμπανιακός Αστέρας Τριποτάμου ΑΟ Χανιώτης Σβορώνος Αστέρας Πετριτή Καστοριά Απόλλων Πάργας Μακεδονικός Φούφα Δωτιέας Αγιάς Διγενής Νεοχωρίου ΑΠΣ Πάτραι Πανθουριακός Πανηλειακός Χαλκίδα Παναργειακός ΑΟ Τυμπακίου Ιάλυσο

Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Βοιωτίας: Εγγραφή στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων

Προς ενημέρωση όλων των Σωματείων , η εγγραφή στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων είναι υποχρεωτική . Τα Σωματεία – Μέλη που είναι εγγεγραμμένα στο Μητρώο πρέπει να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτηση τους για το 2022 , ενώ τα μη εγγεγραμμένα πρέπει να ολοκληρώσουν την εγγραφή τους.

Οι αλλαγές σχετικά με την περσινή αίτηση και οι σημαντικές ημερομηνίες είναι :

I. ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ: Θα πρέπει να επιλέξετε την κατηγορία του εγγράφου αναγνώρισης και ν’ ανεβάσετε το σχετικό αρχείο. II ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ: Αμοιβή 250 ευρώ μικτά (μηνιαίως). Το πόσο αυτό θα πρέπει ν΄ αναγράφεται στα δικαιολογητικά που υποβάλλετε. Η ελεγχόμενη περίοδος είναι από 1-8-2021 έως και 31-7-2022 και θα πρέπει οι συμβάσεις του/των προπονητή/των να καλύπτει/ουν τουλάχιστον 6 μήνες ( 180 ημέρες) για κάθε άθλημα. III. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ: Οικονομικός Προϋπολογισμός 2022 και Οικονομικός Απολογισμός 2021 : θα πρέπει να συμπληρωθούν οι νέοι κωδικοί εσόδων και εξόδων που συνδέονται με την χρηματοδότηση από το ΣΤΟΙΧΗΜΑ. ‘Όσοι φορείς έλαβαν χρηματοδότηση από το ΣΤΟΙΧΗΜΑ θα πρέπει να την εμφανίζουν στον απολογισμό του 2021. Για το ποσό της χρηματοδότησης από το ΣΤΟΙΧΗΜΑ απαιτείται και Ειδικός Απολογισμός ο οποίος θα ζητηθεί στην αίτηση.

• Για σωματεία εγγεγραμμένα στο Μητρώο 2021: Υποχρεωτικά ολοκλήρωση υποβολής αίτησης έως 31/7/2022.

Μη υποβολή αίτησης σημαίνει διαγραφή από το Μητρώο και από μέλη Ομοσπονδιών

• Για σωματεία μη εγγεγραμμένα στο Μητρώο 2021 που είναι νέα Μέλη Ομοσπονδιών: ολοκλήρωση υποβολής αίτησης έως 30/9/2022

Βραβεύσεις και πλακέτες στον αγώνα για φιλανθρωπικό σκοπό στα Μέγαρα

Βραβεύσεις και πλακέτες στον αγώνα για φιλανθρωπικό σκοπό στα Μέγαρα

Έδειξαν το κοινωνικό τους πρόσωπο παλαίμαχοι Βύζαντα και Ολυμπιακού

Ένας ξεχωριστός αγώνας χωρίς νικητές και ηττημένους, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο δημοτικό γήπεδο Μεγάρων, με τους παλαίμαχους του Βύζαντα να υποδέχονται ομάδα βετεράνων του Ολυμπιακού.

Ο αγώνας που πραγματοποιήθηκε για φιλανθρωπικό σκοπό, προσέλκυσε το ενδιαφέρον αρκετών φιλάθλων οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν ποδοσφαιριστές και από τις δύο ομάδες που τίμησαν τόσο την κιτρινόμαυρη όσο και την ερυθρόλευκη φανέλα.

Ο σύλλογος παλαίμαχων του Βύζαντα διά του προέδρου του Ιερόθεου Μαργέτη ευχαρίστησε τους παλαίμαχους του Ολυμπιακού για την αποδοχή της πρόσκλησης αλλά και για την συμμετοχή τους στο συγκεκριμένο αγώνα επισημαίνοντας πως και οι δύο ομάδες με αυτόν τον τρόπο δείχνουν το κοινωνικό τους πρόσωπο.

Οι κιτρινόμαυροι παλαίμαχοι απένειμαν τιμητικές πλακέτες στον βετεράνο του Ολυμπιακού και πρώην προπονητή του Βύζαντα Θοδωρή Παχατουρίδη για την συμβολή του στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΔΑ, αλλά και στον βετεράνο ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού και νυν προπονητή του Βύζαντα Δημήτρη Καλύκα για την άνοδο της ομάδας στη Γ’ Εθνική, ενώ κύπελο στον ποδοσφαιριστή «θρύλο» του Βύζαντα Σάκη Κουβά απένειμαν οι βετεράνοι του Ολυμπιακού.Τιμήθηκαν επίσης ο δημοσιογράφος – υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Νίκος Γαβαλάς, όπως και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των ερυθρολεύκων Αντώνης Γλύκας.

Τον αγώνα τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης και ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Κώτσηρας, ενώ μήνυμα του Αντιπροέδρου της Βουλής Θανάση Μπούρα μετέφερε η εκπρόσωπος του Δήμητρα Βασιλείου.

Μετά το τέλος του φιλανθρωπικού αγώνα οι παλαίμαχοι του Βύζαντα έκαναν το τραπέζι στους βετεράνους του Ολυμπιακού στο γνωστό μεζεδουργείο «Μουριά».

Πηγή-Φωτό: Αιχμή Μεγάρων

Ο ΑΟ Υπάτου ανανέωσε με τον Γιώργο Αντωνόπουλο

Ανανέωσε με τον Γιώργο Αντωνόπουλο

Η Διοίκηση του ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή της ομάδας κ. Γιώργο Αντωνόπουλο. Το ήθος, η εργατικότητα και ο επαγγελματισμός του προπονητή μας, σε συνδυασμό με την καλύτερη μέχρι σήμερα και επιτυχημένη πορεία της ομάδας την προηγούμενη σαιζόν δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για την συνέχιση της συνεργασίας μας και τη νέα σεζόν 2022-2023.

Ευχόμαστε στον κ. Αντωνόπουλο να έχει υγεία, δύναμη και επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνει ώστε να οδηγήσει τον ΑΟ Υπάτου στην επίτευξη των στόχων που από κοινού έχουμε θέσει.Γιώργο καλή ποδοσφαιρική χρονιά!

Ο Νίκος Τζαφέρης ευχαριστεί Παπαδόπουλο, Λαμπριανίδη, Κρασώνη

ΚΡΑΣΩΝΗΣ-ΤΖΑΦΕΡΗΣ

Ο Νίκος Τζαφέρης ευχαριστεί Παπαδόπουλο, Λαμπριανίδη, Κρασώνη

Ο συνεργάτης του Κώστα Κρασώνη στον Απόλλωνα Ποντίων Νίκος Τζαφέρης ευχαριστεί τον πρόεδρο Ανέστη Παπαδόπουλο και τον γενικό αρχηγό Γιάννη Λαμπριανίδη που του έδωσαν την δυνατότητα να εργαστεί στην εν λόγω ομάδα.Ο ίδιος είπε: <<Πέρασα ένα υπέροχο 6μηνο που έκανα φίλους.Ηταν μεγάλη τιμή. Φεύγω σαν φίλος.
Καλή σεζόν και εύχομαι μέσα από την καρδιά μου καλή ποδοσφαιρική χρονιά και να πραγματοποιηθούν οι στόχοι τους.
Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή Κώστα Κρασώνη.

Πανλιοσιακός Α.O: Εκλεισε την φετινή χρονιά…

Πανλιοσιακός Α.O: Εκλεισε την φετινή χρονιά…

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε τη φετινή χρονιά η ομάδα του Πανλιοσιακού Α. Ο.
Καλό φαγητό, ευχάριστα νέα, 2 θετικά αποτελέσματα από τα πρόσφατα φιλικά με Εθνικό Πανοράματος και ΔΑΣ Ζεφυρίου και εξαιρετική εικόνα τη φετινή χρονιά, έκλεισαν πανηγυρικά τη σεζόν για την αγαπημένη μας ομάδα.
Δικαιολογημένα, η δεύτερη οικογένειά μας γιορτάζει.
Έτσι, το ΔΣ και ποδοσφαιριστές είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν και να συζητήσουν τα σχέδια για τη νέα αθλητική χρονιά σε ένα γεύμα που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του διοικητικού συμβουλίου και του ιδρυτή – προπονητή Δημήτρη Πλαβούκου, για να ευχαριστήσουμε την αγωνιστική μας ομάδα, και τα είχε όλα. Καλή διάθεση, χαμόγελα, αισιοδοξία, νέους στόχους και φυσικά νόστιμους μεζέδες.
Η βραδιά έκρυβε εκπλήξεις, καθώς κοντά μας βρέθηκε ο μέγας χορηγός του Πανλιοσιακού, διευθυντής Σπουδών του Φροντιστηρίου ΑΛΦΑ, Απόστολος Ραβάνης, ο οποίος συνομίλησε με όλα τα παιδιά και έδωσε τα θερμά του συγχαρητήρια για το ήθος τους και το ποιοτικό ποδόσφαιρο που έπαιξαν και φέτος.
Ο ίδιος δήλωσε πως δε σταματά στιγμή να βρίσκεται στο πλάι του ανερχόμενου και πολλά υποσχόμενου #Πανλιοσιακού και νιώθει περήφανος για τη προσπάθεια αυτών των νέων αθλητών, πολλοί από τους οποίους υπήρξαν και μαθητές του.
Τον ευχαριστούμε θερμά για την παρουσία του και τη προσφορά του στο γεύμα.
Ευχαριστούμε όλους τους ποδοσφαιριστές μας που μας έκαναν περήφανους για μια ακόμη αγωνιστική χρονιά.
Σας αγαπάμε!
Καλό καλοκαίρι!
Τα καλύτερα έρχονται!

Ετήσια Γενική Συνέλευση στον Αίαντα Σαλαμίνας 4/7

Ετήσια Γενική Συνέλευση στον Αίαντα Σαλαμίνας

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Συλλόγου Σαλαμίνας ΄΄ Ο ΑΙΑΣ ΄΄ σας προσκαλεί στην Ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας, που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΙΟΥΛΙΟΥ 2022 στην Αίθουσα ΄΄Δ. ΜΠΟΓΡΗ΄΄ του Δημαρχιακού Μεγάρου Σαλαμίνας, με ώρα έναρξης 18:00.Παρακαλούμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας.

Το Δ.Σ. Α.Σ.Σ. ΄΄ Ο ΑΙΑΣ ΄΄

Ακαδημία ποδοσφαίρου Πανελευσινιακός ΑΟ: Εγινε η τελετή λήξης

Ακαδημία ποδοσφαίρου Πανελευσινιακός ΑΟ: Εγινε η τελετή λήξης

Σε έναν ανακαινισμένο, πολύ όμορφο χώρο, στο γήπεδο “ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΔΟΥΚΑΣ”, παρουσία πολλών επισήμων, καλεσμένων και πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης των τμημάτων της Ακαδημίας ποδοσφαίρου του ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΥ Α.Ο.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι κάτωθι :
Ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης αρμόδιος για θέματα Διεθνούς Συνεργασίας και Ανθρώπινων Δικαιωμάτων κ. Κώτσηρας Γεώργιος.
Ο Αντιπερειφερειάρχης Δυτικής Αττικής κ. Κοσμόπουλος Ελευθέριος.
Ο Δήμαρχος Ελευσίνας κ. Αργύρης Οικονόμου.
Οι Αντιδήμαρχοι Δήμου Ελευσίνας – Μαγούλας,
κ. Παππάς Λεωνίδας και
κ. Ηλιόπουλος Γεώργιος.
Ο Πρόεδρος του Τοπικού Δημοτικού Συμβουλίου Ελευσίνας κ. Γιαννίκος Ιωάννης.
Ο Α’ Επιλαχών Βουλευτής Περιφέρειας Δυτικής Αττικής της Νέας Δημοκρατίας κ. Πουλής Σταμάτης.
Από το Γραφείο του Αντιπροέδρου της Βουλής κ. Μπούρα Αθανασίου παραβρέθηκε ο συνεργάτης του κ. Κολοβέντζος Γεώργιος.
Ο πρώην Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εργασίας κ. Ανδρέας Νεφελούδης.
Ο πρώην Γενικός Διευθυντής του Ε.Α.Γ.Μ.Ε. κ. Τσώκος Ανδρέας.
Η Διευθύνων Σύμβουλος της Π.Π.Ε.
κ. Σπυροπούλου Νανά.
Ο Γενικός Καλλιτεχνικός Διευθυντής της Π.Π.Ε. κ. Μαρμαρινός Μιχαήλ.
Από τον όμιλο Φουρλή ο κ. Θωμαδάκης Αλέξιος.
Από το ΒΑΚΕ CITY ο κ. Κουτουλάκης Ιωάννης.
Η Πρόεδρος της Λαμπερής
κ. Λάσκου Αθανασία.
Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού :
Λαγωνικάκης Ανδρέας
Βαζέχα Κριστόφ
Βάντσικ Ζόζεφ
Καλιτζάκης Ιωάννης
και του Πανιωνίου
Φιλιππής Βαγγέλης.
Επίσης παραβρέθηκαν:
Ο Πρόεδρος του ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΥ κ. Αθανασίου Κωνσταντίνος, ο Γενικός Γραμματέας Ρεντούμης Χρήστος καθώς και σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου.
Ο Υπεύθυνος της Ακαδημίας ποδοσφαίρου
κ. Μπάρδης Ευάγγελος.
Ο Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας ποδοσφαίρου κ. Θωμάκος Γεώργιος.
Οι προπονητές των Ακαδημιών Ποδοσφαίρου:
Παππάς Αριστείδης
Κουβίδης Ελευθέριος
Διολέτης Κωνσταντίνος
Ο προπονητής τερματοφυλάκων Νικολάκης Δημήτριος.
160 παιδιά – αθλητές των τμημάτων ακαδημίας, παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, με όλες τις παλιές δόξες που τίμησαν την φανέλα του ιστορικού Συλλόγου και πλήθος κόσμου.
Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, τιμήθηκαν με αναμνηστική πλακέτα “Τιμής Ένεκεν”, για την προσφορά τους στον Σύλλογο και στο Ελληνικό ποδόσφαιρο οι κάτωθι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Πανελευσινιακού Α.Ο.:
Γιώργος Αδάμ
Χρήστος Γκρίνιας
Παναγιώτης Μίχας
Μιχάλης Καναβάς
Μελέτης Λάσκος.
Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς της Ακαδημίας ποδοσφαίρου ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΥ Α.Ο.:
ΕΛ.ΠΕ.
ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΥΡΛΗΣ
ΙΝΤΕΡΣΠΟΡΤ
ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΔΑΚΗ
BAKE CITY.

Facebook Comments Box