Ανακοίνωση Εργατικού Κέντρου Θήβας για τις εκδηλώσεις μνήμης του Πολυτεχνείου

Εργατικό Κέντρο Θήβας

ΘΗΒΑ 16-11-2011

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

«ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ 2011»

Το Εργατικό Κέντρο Θήβας και όλοι οι εργαζόμενοι της περιοχής μας με σεβασμό στη μνήμη των πεσόντων και στον αγώνα της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, συμμετέχει στις εκδηλώσεις μνήμης και τιμής που διοργανώνονται στις 17 Νοέμβρη.

Την ώρα που οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι, οι άνεργοι, καλούνται να πληρώσουν για άλλη μια φορά τα βάρη της οικονομικής κρίσης που άλλοι την δημιούργησαν και είναι υπεύθυνοι για αυτή, τα αιτήματα του Πολυτεχνείου παραμένουν και σήμερα επίκαιρα διεκδικούμενα και αιτούμενα για τους εργαζόμενους και την κοινωνία.

Η εφαρμογή των ελαστικών μορφών απασχόλησης, οι περικοπές μισθών και συντάξεων, οι ανατροπές στα ασφαλιστικά μας δικαιώματα, οι εργασιακές εφεδρείες, οι καταργήσεις ΣΣΕ μετά από εντολές της Τρόικας και των οικονομικά ισχυρών και την εφαρμογή των μέτρων της κυβέρνησης βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη γι αυτό και το αίτημα για ΨΩΜΙ – ΠΑΙΔΕΙΑ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ καθίσταται διαχρονικό.

Καλούμε όλα τα Σωματεία και τους εργαζόμενους να πάρουν μέρος στους εορτασμούς και στις εκδηλώσεις μνήμης και τιμής της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Facebook Comments Box

Αφήστε μια απάντηση