- ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Εύβοια: Ηλικιωμένη καταγγέλλει ότι την χτύπησε ιερέας επειδή τάιζε γατάκια έξω από εκκλησία

Οτι την χτύπησε ιερέας επειδή τάιζε αδέσποτα γατάκια, καταγγέλει μια ηλικιωμένη γυναίκα από το Βαθύ Αυλίδας στην Εύβοια.

Το περιστατικό έκανε γνωστό ο Ζωόφιλος Σύλλογος Χαλκίδας δημοσιεύοντας, μάλιστα και τις φωτογραφίες της γυναίκας.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο ιερέας χτύπησε την γυναίκα όταν εκείνη πήγε στο προαύλιο του Αγίου Ραφαήλ στο Βαθύ Αυλίδας για να ταϊσει τα αδέσποτα γατάκια.

Σε βάρος, μάλιστα, του ιερέα κατατέθηκε και μήνυση από την συγκεκριμένη γυναίκα.

Διαβάστε την απίστευτη καταγγελία που ανάρτησε στη σελίδα του στο Facebook ο “Ζωόφιλος Σύλλογος Χαλκίδας:

«Εσείς οι παπάδες που δεν σέβεστε ούτε τα ζώα αλλά ούτε και τον άνθρωπο δεν αξίζετε να λειτουργείτε σε εκκλησία, δεν αξίζετε τίποτα. Η κυρία αυτή δέχτηκε επίθεση από έναν παπά στην εκκλησία του Αγίου Ραφαήλ στο Βαθύ γιατί πήγε όπως πάντα να ταΐσει και να βάλει νερό στα γατάκια. Η ενορία που διδάσκει το λόγο του Θεού είναι ο Άγιος Ιωάννης στο Βαθύ.
Να θυμίσουμε σ αυτόν το “παπά” και σε κάθε άλλον “παπά”, για να μην αναφέρω άλλη ονομασία, ότι ο άνθρωπος διώχτηκε από τον παράδεισο τα ζώα όλα έμειναν δίπλα του γιατί ποτέ δεν τον πρόδωσαν. Γι αυτό θα πρέπει οι ίδιοι να δίνετε αυτό το παράδειγμα αγάπης προς τα ζώα αλλιώς καλύτερα να βρείτε άλλο επάγγελμα, γιατί επάγγελμα το έχετε κάνει. Εσείς είστε οι πρώτοι αμαρτωλοί που έχετε και το θράσος να λειτουργείτε στον οίκο του Θεού !! Κοινοποιήστε όλοι να ξεφτιλιστεί ο συγκεκριμένος ήδη έχει κάνει μήνυση η κυρία στην αστυνομία…

Πηγή:https://www.iefimerida.gr/ellada/eyboia-ilikiomeni-kataggellei-oti-tin-htypise-iereas-gatia