- ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ήμουν με τα γελάδια»: O Ντάλτον – κτηνοτρόφος για τον διάλογο με Μητσοτάκη

Ο Αθανάσιος Λέτσιος από τον Τύρναβο για τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό

Την απρόσμενη συνάντησή του με τον Αθανάσιο Λέτσιο, κτηνοτρόφο της περιοχής στο Δαμάσι Τυρνάβου, «ανέβασε» ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε story στον λογαριασμό του στο Instagram.

Ο κ. Λέτσιος, μίλησε για τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό, στην εκπομπή Ώρα Ελλάδος του OPEN TV. «Αυτό που έκανε ο Μητσοτάκης ήταν τιμή του. Εγώ ήμουν με τα γελάδια εδώ. Κι αυτός ο άνθρωπος αντίκρισε ένα κοπάδι γελάδια με έναν καβαλάρη με το άλογο, σταμάτησε τις κούρσες για να κατεβεί να με χαιρετήσει. Εγώ περνούσα και τον χαιρέτησα από μακριά. Αυτός θεώρησε να σταματήσει να με χαιρετήσει. Τον πατέρα του τον είχα φίλο», είπε ο Ντάλτον – κτηνοτρόφος για τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό. 

Το στόρι του πρωθυπουργού

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως αποκαλύπτεται και από στόρι που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram βλέπει έναν καβαλάρη να κινείται με το άλογό του προς το μέρος του και τον πλησιάζει κι αυτός. «83 είμαι» του λέει ο κτηνοτρόφος, με τον πρωθυπουργό να του απαντά «με το άλογο τα επιτηρείς όλα εδώ, ε;». 

Ο κτηνοτρόφος ενώ είναι πάνω στο άλογο λέει αφότου έδωσαν τα χέρια με τον πρωθυπουργό πως γεννήθηκε το 1938, την ίδια χρονιά που άνοιξε και το σχολείο της περιοχής.

Κυριάκος Μητσοτάκης

Στη συνέχεια ο πρωθυπουργός λέει στον κτηνοτρόφο πως από την 1η Οκτωβρίου έχει χαμηλότερο ΦΠΑ στις ζωοτροφές, συνεχίζει ωστόσο λέγοντας πως «αν και τρώνε εδώ μια χαρά τα γελάδια». «Είσαι ήρωας» απαντά ο κτηνοτρόφος λέγοντας στην συνέχεια «Ντάλτον με φωνάζουν, είχα πάει και στην Αμερική».