- ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μικτή Βοιωτίας: Αλλαγή γηπέδου προπόνησης προεπιλογών για τη σεζόν 2020-21

Λόγω εξέλιξης εργασιών, για την τοποθέτηση νέου χλοοτάπητα στο Δημοτικό Στάδιο Θήβας , η προπόνηση προεπιλογών Κ12 και Κ-14, που ήταν προγραμματισμένη για το Σάββατο 20/5/2020 στη Θήβα,θα γίνει, την ίδια μέρα και τις ίδιες προγραμματισμένες ώρες, στο γήπεδο Μουρικίου.
Την Τετάρτη 17/6/2020, συνεχίζονται οι προπονήσεις στον Αλίαρτο , βάσει αρχικού πλάνου.

Παρακάτω, παραθέτουμε ξανά τον προγραμματισμό, για την συνεχή ενημέρωση, όλων των εμπλεκομένων.

Ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ

Κάνουμε γνωστό , ότι τις επόμενες μέρες,( όπως θα διαβάσετε πιο κάτω), ξεκινούν οι προεπιλογές, για την επάνδρωση των Μικτών Ομάδων του νομού μας, προκειμένου να συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα προεπιλογής Εθνικών ομάδων της Ε.Π.Ο. που αφορά τη σεζόν 2020-2021.

Για την ποιοτικότερη αξιολόγηση, όσο το δυνατόν περισσότερων ποδοσφαιριστών , αλλά και για την αποφυγή συνωστισμού πολλών ατόμων, λόγω της πρόσφατης πανδημίας,αποφασίστηκε οι προπονήσεις των προεπιλογών να γίνουν φέτος πιο διευρυμένα, σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του νομού.

Εννοείται, ότι την παρούσα χρονική στιγμή, στις προπονήσεις των προεπιλογών, κάθε σύλλογος μπορεί να στείλει οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή του ,κρίνει ότι έχει τις δυνατότητες να αγωνιστεί στις Μικτές ομάδες.

Επισημαίνουμε ότι η ομάδα Κ-12, απαρτίζεται από παιδιά που έχουν γεννηθεί τα έτη 2009-2010 και η ομάδα Κ-14 από παιδιά που έχουν γεννηθεί τα έτη 2007-2008.

Όλοι οι προς αξιολόγηση ποδοσφαιριστές, καλούνται να έχουν μαζί τους αθλητική περιβολή και ποδοσφαιρικά παπούτσια, με την επισήμανση ότι όλοι θα έρΘουν ντυμένοι από τα σπίτια τους και έτσι θα αποχωρήσουν , χωρίς να γίνει χρήση αποδυτηρίων από τα παιδιά, προκειμένου να τηρηθούν οι οδηγίες για θέματα προφύλαξης της υγείας από τον covid 19.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ των ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΩΝ

Οι περιοχές που αναφέρονται ότι θα γίνουν οι προπονήσεις , αφορούν τον τόπο κατοικίας των ποδοσφαιριστών ( παράδειγμα ένας παίκτης που παίζει σε ομάδα της Θήβας , αλλά κατοικεί στο Σχηματάρι, θα προσέλθει για προπόνηση στο Σχηματάρι).

Κάθε προπόνηση, θα έχει εκπαιδευτικό παιχνίδι, διάρκειας 60 λεπτών με τα σχετικά απαραίτητα διαλείμματα.)

ΤΕΤΑΡΤΗ 10/6/2020: Γήπεδο Διστόμου ( φυσικό χόρτο):Δίστομο – Αντίκυρα-Ασπρα Σπίτια-Στείρι-Αράχωβα-Δαύλεια-Κυριάκι.

Κ-12: προσέλευση για την συμπλήρωση εγγράφων:4.45μμ, προπόνηση: 5.15μμ

Κ-14:προσέλευση για τη συμπλήρωση εγγράφων: 6.00μμ, προπόνηση : 6.30μμ

ΣΑΒΒΑΤΟ 13/6/2020: Ενωσιακό Αγίου Σπυρίδωνα :Λιβαδειά, Αγ. Σπυρίδωνας, Αγ Δημήτριος, Καρυά, Μαυρόγεια, Ορχομενός ,Χαιρώνεια,Διόνυσος, Παύλο, Άγιος Γεώργιος , Αγία Τριάδα, Αγία Άννα, Αγιος Βλάσιος, Ανάληψη , Λαφύστι ).

Κ-12: προσέλευση για την συμπλήρωση εγγράφων:9.45πμ, προπόνηση: 10.15πμ

Κ-14:προσέλευση για τη συμπλήρωση εγγράφων:10.45πμ, προπόνηση : 11.15πμ

ΤΕΤΑΡΤΗ 17/6/2020:Γήπεδο Αλιάρτου (φυσικό χόρτο):Αλίαρτος , Κορώνεια , Μάζι , Υψηλάντης, Ευαγγελίστρια, Σωληνάρι, Ακραίφνιο , Κόκκινο , Κάστρο, Βάγια , Λεοντάρι, Θεσπιές,Άσκρη, Νεοχώρι, Μαυρομμάτι, Ξηρονομή, Ελλοπία, Δομβραίνα,Πρόδρομος, Σαράντι, Αλυκή).

Κ-12: προσέλευση για την συμπλήρωση εγγράφων:4.45μμ, προπόνηση: 5.15μμ

Κ-14:προσέλευση για τη συμπλήρωση εγγράφων: 6.00μμ, προπόνηση : 6.30μμ

ΣΑΒΒΑΤΟ 20/6/2020:Γήπεδο Μουρικίου (πλαστικό ):Θήβα,Ύπατο, Μουρίκι,Πλατανάκι, Τάχι, Καπαρέλλι, Ερυθρές, Λεύκτρα , Πλαταιές, Μελισσοχώρι,Αμπελοχώρι, Λουτουφί, Νεοχωράκι, Καλλιθέα).

Κ-12: προσέλευση για την συμπλήρωση εγγράφων:9.45πμ, προπόνηση: 10.15πμ

Κ-14:προσέλευση για τη συμπλήρωση εγγράφων:10.45πμ, προπόνηση :11.15πμ

ΤΕΤΑΡΤΗ 24/6/2020:Γήπεδο Σχηματαρίου( φυσικό χόρτο):Σχηματάρι ,Οινόφυτα, Δήλεσι, Άγιος Θωμάς, Κλειδί ,Οινόη, Σκουρτα , Πύλη, Άρμα , Ελαιώνας, Τανάγρα , Ασωπία)

Κ-12: προσέλευση για την συμπλήρωση στοιχείων:4.45μμ, προπόνηση: 5.15μμ

Κ-14:προσέλευση για τη συμπλήρωση εγγράφων: 6.00μμ, προπόνηση : 6.30μμ .

( Σημείωση: σε περίπτωση αλλαγής γηπέδου για τις προπονήσεις , θα υπάρχει ενημέρωση από την επίσημη ιστοσελίδα της Ε.Π.Σ. Βοιωτίας , τουλάχιστον δύο(2) ημέρες πριν).

Να σημειωθεί, ότι θα υπάρξει μέχρι το τέλος Ιουνίου μία ακόμη προπόνηση, με πιο συγκεκριμένες επιλογές που θα προέλθουν μετά από τις αξιολογήσεις, ενώ η έναρξη της προετοιμασίας των ομάδων μας για τη νέα σεζόν, θα ξεκινήσουν κατά προσέγγιση με την έναρξη της νέας σχολικής περιόδου αρχές Σεπτέμβρη( θα υπάρξουν ενημερώσεις πιο πριν,με σχετικές ανακοινώσεις).

ο Πρόεδρος της ΕΠΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ : Νίκας Κωνσταντίνος

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Μικτών ομάδων : Καράμπελας Κωνσταντίνος

Ο Τεχνικός Διευθυντής : Πέτρος Πούλος

Ο Ενωσιακός προπονητής :Γιώργος Αγγέλου

Ο προπονητής φυσικής κατάστασης :Δημήτρης Σπάρος.