- ΜΟΥΣΙΚΗ

Natasa Panagou – Νέο single The Piano

Η Νατάσα Πανάγου είναι μία νέα τραγουδοποιός στον χώρο της ελληνικής μουσικής σκηνής. Μέσα από τη μουσική της διηγείται όλα όσα αισθάνεται και αντιμετωπίζει στην καθημερινή ζωή. Το πρώτο της τραγούδι κυκλοφόρησε τον περασμένο Δεκέμβρη, με τίτλο Hard working girl. Μιλάει για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει μια γυναίκα κατά την ενηλικίωση, με τις συνεχείς εργασιακές μεταβολές και τις προσπάθειές της να ανακαλύψει τον εαυτό της.

Το 2ο single της, που κυκλοφόρησε στις 11/7 με τίτλο The Piano, έχει επίσης προσωπικό και αυτοβιογραφικό τόνο/ύφος. Σχολιάζει ό,τι στιγματίζει/καταβάλλει τον άνθρωπο στη σημερινή κοινωνία, προβάλλοντας το πιάνο ως μοναδικό καταφύγιο.

Οι μουσικές επιρροές της Νατάσας Πανάγου προέρχονται κυρίως από την ποπ, έχει όμως στοιχεία κι από άλλες μουσικές κουλτούρες: από τη ροκ μέχρι και την κλασική. Άλλωστε, το μουσικό της υπόβαθρο είναι κλασικό, καθώς έχει κάνει πολυετείς σπουδές πιάνου και μονωδίας. Οι μουσικές της ανησυχίες και η αγάπη για την ποπ την οδήγησαν σε πειραματισμούς με διάφορα είδη. 

Το επόμενο τραγούδι της -σε πιο ηλεκτρονικό ήχο- θα κυκλοφορήσει επίσης μέσα στο καλοκαίρι. Παράλληλα, ετοιμάζει δύο βίντεο κλιπ, προκειμένου να οπτικοποιήσει τα τραγούδια της.

Μίνι Βιογραφικό

Μεγάλωσε στη Θήβα, αλλά τα τελευταία χρόνια ζει και δραστηριοποιείται στην πόλη της Θεσσαλονίκης όπου έχει δουλέψει σε φεστιβάλ και σε πολιτιστικούς χώρους. Με τον χώρο της μουσικής έχει μακροχρόνια σχέση, αφού από πολύ μικρή ξεκίνησε μαθήματα πιάνου, έχει πτυχία ανώτερων θεωρητικών από το Μακεδονικό Ωδείο Θεσσαλονίκης και πριν από 4 περίπου χρόνια ξεκίνησε μαθήματα μονωδίας.