- ΒΟΙΩΤΙΑ

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Λιβαδειάς Ανακοίνωση:Κανένας Μόνος

Κανένας Μόνος!

Ζούμε στιγμές όπου κι ο τελευταίος δύσπιστος πολίτης αντιλήφθηκε πόσο αναγκαία είναι η ύπαρξη ισχυρού κράτους Πρόνοιας. Μέρες όπου διαχρονικοί υβριστές κι υπονομευτές προοδευτικών δημιουργημάτων, όπως το Εθνικό Σύστημα Υγείας, αντιλαμβάνονται τον μονόδρομο για την διασφάλιση της κοινωνικής ειρήνης.

Οι κρίσιμες αυτές στιγμές δε μας επιτρέπουν να συνεχίσουμε, εμβαθύνοντας σε αναντιστοιχίες των κυβερνώντων.
Είναι η ώρα της ενότητας της κοινωνίας, ώστε να ξεπεραστεί αυτο το εμπόδιο με υπευθυνότητα κι αλληλεγγύη.

Κάνεις δε πρέπει να νιώσει μόνος, ο φόβος που ίσως είναι πιο επικίνδυνος από τον ίδιο τον ιό, θα απομακρυνθεί αν ο καθένας από εμάς νιώσει ότι είναι μέρος ενός αποφασισμένου κι αλληλέγγυου συνόλου.

Η τήρηση των επιβεβλημένων μέτρων καθώς κι η προσωπική προστασία του καθενός θα επιτευχθεί αβίαστα, αν ενταχθούν ως προαπαιτούμενα συλλογικής ευθύνης & ανάγκης για προστασία των ευπαθών ομάδων.

Με τις μικρές μας δυνάμεις τιθέμεθα στην διάθεση όσων φορέων αυτή τη περίοδο, επιχειρούν να διασφαλίσουν την απρόσκοπτη συνέχιση της ζωής των ευπαθών ομάδων της περιοχής.

Η συλλογική προσπάθεια του ΕΣΥ, του ΟΚΑΝΑ, των δομών φιλοξενίας Προσφύγων της ΚΕΔΗΛ, του δημοτικού προγράμματος “Βοήθεια στο Σπίτι” αλλά και του συνόλου των κοινωνικών δομών των Δήμων του νομού, όλοι οι εργαζόμενοι σε αυτές τις προοδευτικές κατακτήσεις της κοινωνίας μας – δίνουν την ψυχή τους για την διασφάλιση της κοινωνικής ισορροπίας. Δεν αξίζουν μόνο το χειροκρότημα μας, αλλά ΑΞΙΖΟΥΝ των επίμονων προσπαθειών μας για την πλήρη στελέχωση των υπηρεσιών τους μέσω νέων άμεσων προσλήψεων. Αξίζουν τον άμεσο και πλήρη εφοδιασμό τους με υλικό προσωπικής προστασίας.

Μπροστά σε αυτο το επίπεδο προσφοράς των εργαζομένων, η συμμετοχή μας στη προγραμματισμένη από το Νοσοκομείο Λιβαδειάς αιμοδοσία στο κτίριο της Περιφέρειας φαντάζει υποχρέωση, έναντι των συμπολιτών μας που το έχουν απόλυτη ανάγκη, στη συγκεκριμένη συγκυρία μείωσης των αποθεμάτων αίματος.

Ήμερες κι ώρες αιμοδοσίας:

23-27 Μάρτιου, 8-2μμ
Τρίτη 24 Μαρτίου κι απόγευμα 6-7.30μ.μ
Υπό αίρεση ακόμη η πραγματοποίηση της αιμοδοσίας της Τετάρτη 25η Μαρτίου.

* Πάντα με πιστή ακολουθία των οδηγιών και συστάσεων του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του Νοσοκομείου Λιβαδειάς, κι ειδικότερα του τμήματος Αιμοδοσίας.

* Ο Δήμος Λεβαδέων με ανακοίνωσή του έχει καλέσει όσους εντάσσονται σε ευπαθείς ομάδες – και δεν είναι καταγεγραμμένοι στις κοινωνικές δομές του Δήμου – να καλέσουν στα ακόλουθα τηλέφωνα επικοινωνίας, ωστε να καταγραφούν από τους αρμόδιες υπηρεσίες.

Η σχετική δήλωση αδυναμίας εξυπηρέτησης διενεργείται στα τηλέφωνα 22610 – 24984 και 22613 – 50869.

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Λιβαδειάς
20/03/2020