- ΒΟΙΩΤΙΑ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΘΗΒΑ

Νεοχωράκι: Λαμπερή γιορτή για το άναμμα του δέντρου στο χωριό της Θήβας. Το ευχαριστήριο μήνυμα του προέδρου

ιξθξη

Μια ξεχωριστή γιορτή είχε ετοιμάσει ο πρόεδρος του χωριού, Αλκης Κατσέλης , με την βοήθεια των κατοίκων για την φωταγώγηση του δέντρου στην κεντρική πλατεία.

Εορταστικά τραγούδια ακούγονταν απο την ώρα προσέλευσης του κόσμου αλλα και κατα τη διάρκεια της γιορτής. . Φάτνη, Χριστουγεννιάτικα γλυκά, μπουφές ,Λαχνοί,  ήταν μερικές απο τις εκπλήξεις που  είχαν ετοιμάσει οι κάτοικοι για όσους παρεβρέθηκαν εκεί.  Από την εκδήλωση , δεν θα μπορούσε να λείπει  και ο  Αγιος Βασίλης που άρχισε να  μοιράζει  δώρα στα παιδιά μπροστά στην φάτνη , που είχε στηθεί δίπλα στο μεγάλο δέντρο .

Το παρόν έδωσαν όλοι οι κάτοικοι αλλά και επισκέπτες από γειτονικά μέρη .

ηθηι

<< Ευχαριστώ τους κατοίκους που παρευρέθησαν σ αυτή τη γιορτή , που χρόνο με το χρόνο , έχει αρχίσει και γίνεται θεσμός της κοινότητάς μας. Ευχαριστώ επίσης τους μικρούς μας φίλους , που με την συμμετοχή τους βοήθησαν καθοριστικά στην εξέλιξη της. >> δήλωσε στο exeisminima ο Α.Κατσέλης , πρόεδρος του χωριού.

Ο  κ. Κατσέλης καλωσόρισε  τον αντιδήμαρχο Θηβαίων κ .Χατζησταμάτη και τους δημοτικούς συμβούλους  Ι. Κοντού και  Κ. Τυρηνόπουλο. Ο δήμαρχος λόγω προσωπικού προβλήματος δεν κατάφερε να παραστεί.  Στη συνέχεια, έδωσε το έναυσμα για να ξεκινήσει η φωταγώγηση του δέντρου.

Mόλις άναψε το δέντρο, το χορευτικό του χωριού έγινε ένα με τους κατοίκους που ξεκίνησαν όλοι μαζί να χορεύουν, στο κεντρικο δρόμο.

<< Η ομαδική προσπάθεια εχει αποτελέσματα σαν και το σημερινο.  Βγάλαμε το κόσμο απο τα σπίτια του σήμερα,  για να ανταλλάξει ευχές παρά το τσουχτερό κρύο. Καλές γιορτές σε όλους!>> αναφέρει χαρακτηριστικά στο exeisminima η  Κ. Ν , κάτοικος του χωριού εδώ και 40 χρόνια. 

φωτογραφία 3

 

 

 

 

 

 

 

 

Facebook Comments Box

Παναγιώτα Βυλλιώτη

Δημοσιογράφος
Ολα τα άρθρα από Παναγιώτα Βυλλιώτη

Αφήστε μια απάντηση