Πλημύρησε το κέντρο της Θήβας απο χαρούμενα πρόσωπα και παιδικές φωνές, την πρώτη Κυριακή λειτουργίας των καταστημάτων 20-12-15.
Οι πολίτες της Θήβας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Ομοσπονδία Επαγγελματιών -Βιοτεχνών Θηβών και του Εμπορικού Σύλλογου Θήβας. Συνδιοργάνωσαν εκδήλώσεις σε όλη την πόλη με την υποστήριξη του Δήμου θηβαίων , του Επιμελητηρίου Βοιωτίας και διάφορων συλλόγων της περιοχής.
Ενας μεγάλος <<Μπουφές αγάπης>> είχε οργανωθεί στην κεντρική πλατεία , ανοίγοντας την εκδήλωση με αυτόν τον τρόπο, η Ο.Ε.Β.Ε Θηβών. Προσφέρονταν απο τους παγκους που ειχαν στηθει γλυκά, αναψυκτικά και σουβλάκια δωρεαν, ειδικά για τους παρευρισκόμενους.
Δεν θα μπορούσαν να λείψουν οι Αι -Βασίληδες , Μασκότ, Φουσκωτά κάστρα και τα εργαστήρια ζωγραφικής, στις οδούς Πινδάρου και Επαμεινώνδα , που οργάνωσε με επιτυχία ο Εμπορικός Σύλλογος Θήβας.
Το ξύλινο σπιτάκι του Δήμου , που βρισκόταν και εκεινο στη πλατεία, αξιοποιήθηκε απο τους μαθητές του 2ου Γυμνασίου Θήβας και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γυναικών << Διρκαίος Κύκνος >>, με παράλληλες δράσεις.
Την Κυριακή που μας έρχεται 27-12-15, το κέντρο θα έχει ακόμα μεγαλύτερες εκδηλώσεις . Διοργανώνεται <<Ο γύρος της Καδμείας>> με συμμετέχοντες, όχι μόνο απο την πόλη μας αλλά και γειτονικές.
Θα ακολουθήσει συναυλία απο το νεανικό συγκρότημα Switch και Dj, ενώ ο Σύλλογος Γυναικών Ισμήνη θα δώσει το παρόν με πλούσια εδέσματα για όλο το κόσμο.
Το σίγουρο ειναι ότι δεν θα λείψει κανείς!