- ΒΟΙΩΤΙΑ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΘΗΒΑ

“Ντύθηκε” γιορτινά το κέντρο της Θήβας. Αυτή την Κυριακή ο Γύρος της Καδμείας

Πλημύρησε το κέντρο της Θήβας απο χαρούμενα πρόσωπα και παιδικές φωνές,  την πρώτη Κυριακή λειτουργίας των καταστημάτων 20-12-15.

Οι πολίτες της Θήβας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της  Ομοσπονδία Επαγγελματιών -Βιοτεχνών Θηβών και του Εμπορικού Σύλλογου  Θήβας. Συνδιοργάνωσαν εκδήλώσεις σε όλη την πόλη με την υποστήριξη του Δήμου θηβαίων , του Επιμελητηρίου Βοιωτίας και διάφορων συλλόγων της περιοχής.

DSCN6719

Ενας μεγάλος <<Μπουφές αγάπης>> είχε οργανωθεί στην κεντρική πλατεία , ανοίγοντας την εκδήλωση με αυτόν τον τρόπο,  η Ο.Ε.Β.Ε  Θηβών. Προσφέρονταν απο τους παγκους που ειχαν στηθει γλυκά, αναψυκτικά και σουβλάκια δωρεαν, ειδικά για τους παρευρισκόμενους.

Δεν θα μπορούσαν να λείψουν οι Αι -Βασίληδες , Μασκότ, Φουσκωτά κάστρα και τα εργαστήρια ζωγραφικής,  στις οδούς  Πινδάρου και Επαμεινώνδα , που οργάνωσε με επιτυχία ο Εμπορικός Σύλλογος Θήβας.

Το ξύλινο σπιτάκι του Δήμου , που βρισκόταν και εκεινο στη πλατεία,  αξιοποιήθηκε απο τους  μαθητές του 2ου Γυμνασίου Θήβας και τον  Πολιτιστικό Σύλλογο Γυναικών << Διρκαίος Κύκνος >>, με παράλληλες δράσεις.

DSCN6718

Την Κυριακή που μας έρχεται 27-12-15, το κέντρο θα έχει  ακόμα μεγαλύτερες εκδηλώσεις . Διοργανώνεται <<Ο γύρος της Καδμείας>> με  συμμετέχοντες, όχι μόνο απο την πόλη μας αλλά και γειτονικές.

Θα ακολουθήσει συναυλία απο το νεανικό  συγκρότημα  Switch και Dj, ενώ ο Σύλλογος Γυναικών Ισμήνη θα δώσει το παρόν με πλούσια εδέσματα για όλο το κόσμο.

Το σίγουρο ειναι ότι δεν θα λείψει κανείς!

DSCN6735

DSCN6726

DSCN6725

DSCN6722

Facebook Comments Box

Παναγιώτα Βυλλιώτη

Δημοσιογράφος
Ολα τα άρθρα από Παναγιώτα Βυλλιώτη

Αφήστε μια απάντηση