- ΘΗΒΑ

O νέος δικτυακός τόπος της ΔΕΥΑ Θήβας και Τροποποίηση της εξυπηρέτησης του κοινού

Το Διοικητικό Συμβούλιο και το προσωπικό της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης – Αποχέτευσης Θήβας (ΔΕΥΑΘ) σας προσκαλούμε να επισκεφθείτε τον επίσημο δικτυακό μας τόπο:   https://www.deyathivas.gr

Με την ιστοσελίδα της Επιχείρησης σας προσφέρουμε ένα νέο δίαυλο επικοινωνίας, που διαρκώς θα εξελίσσεται. Με τη χρήση σύγχρονων εργαλείων και εφαρμογών, σας δίνουμε τη δυνατότητα να αντλήσετε ένα πλήθος πληροφοριών για όλο το φάσμα της λειτουργίας μας, να επικοινωνήσετε μαζί μας αλλά και να προβείτε σε πολλές καθημερινές συναλλαγές από την άνεση του σπιτιού σας.

Η ΔΕΥΑΘ στη διάρκεια της λειτουργίας της έχει συμβάλει καθοριστικά στην τοπική ανάπτυξη, την προστασία της δημόσιας υγείας και του περιβάλλοντος, με παρακαταθήκη τον κοινωφελή και μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα της, τη μακρά ιστορική της διαδρομή και την προσήλωσή της στην αποστολή της για παροχή ποσοτικά επαρκούς και ποιοτικά κατάλληλου νερού στους πολίτες και για αποτελεσματική και ασφαλή συλλογή, επεξεργασία και διάθεση των λυμάτων.

Σας διαβεβαιώνουμε πως μέσα από το συνεχή προγραμματισμό νέων έργων για την αναβάθμιση των δικτύων, των εγκαταστάσεων και της υλικοτεχνικής της υποδομής, θα συνεχίσουμε να παρέχουμε αποτελεσματικές υπηρεσίες στον πολίτη του Δήμου Θηβαίων με γνώμονα τη διαφάνεια, την ποιότητα, την αειφορία και την βιώσιμη χρήση του ύδατος με απόλυτο σεβασμό στην προστασία του περιβάλλοντος.

Αγαπητοί συνδημότες, σας καλούμε να περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας και να επωφεληθείτε από τις δυνατότητες που αυτή προσφέρει.

Καλή περιήγηση

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τη λειτουργία της ιστοσελίδας μας καλέστε μας στο 2262022547.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης – Αποχέτευσης Θήβας

Σας ενημερώνουμε πως η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης – Αποχέτευσης Θήβας (ΔΕΥΑΘ) σε εφαρμογή των επιβεβλημένων λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού (covid-19)μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας τροποποιεί την υποδοχή και την εξυπηρέτηση κοινού στα γραφεία της στη θέση «Χοροβοϊβόδα» μέχρι την άρση του καθολικού απαγορευτικού.

Η εξυπηρέτηση των χρηστών των δικτύων μας θα γίνεται μόνο τηλεφωνικά, διαδικτυακά (Mail) και με χρήση fax.

ΤΡΟΠΟΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ
1. Τηλεφωνικά: Τμήμα Καταναλωτών 2262022547, Γραμματεία 2262025947
Βλάβες 2262028333, FAX2262028464.
2. Ηλεκτρονικά στις διευθύνσεις deyathiv@otenet.gr και deyathnl@otenet.gr.

Στα γραφεία της ΔΕΥΑΘ θα εξυπηρετούνται αποκλειστικά  και μόνο μετά από τηλεφωνική επικοινωνία και προγραμματισμένο ραντεβού στο 2262022547 αιτήσεις
1. Επανασύνδεσης
2. Διακοπής υδρομέτρου
3. Ρύθμισης οφειλών
4. Νέας σύνδεσης ύδρευσης – αποχέτευσης.

ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ
1. Στο ταμείο τη ΔΕΥΑΘ καθημερινά 07:30 με 14:00 και Παρασκευή 07:30 με 13:30 μέσω εξωτερικών θυρίδων.
2. Μέσω της Ηλεκτρονικής Πλατφόρμας Λογαριασμών https://deya-ebill(ανέξοδα για τον εντολέα – πληρωτή) με χρήση χρεωστικής – πιστωτικής κάρτας.
3. Στην ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ (ανέξοδα για τον εντολέα – πληρωτή).
4. Σευποκαταστήματα άλλων τραπεζών, ΕΛΤΑ και καταστήματα ΟΠΑΠ με χρέωσηκαι ευθύνη του εντολέα – πληρωτή.
5. Με INTERNET BANKING από όλες τις τράπεζες (όχι μέσω εφαρμογής (app)) ανέξοδα για τον εντολέα – πληρωτή.
6. Με PHONE BANKINGανέξοδα για τον εντολέα – πληρωτή.
7. Με ΠΑΓΙΑ ΕΝΤΟΛΗανέξοδα για τον εντολέα – πληρωτή.
Περισσότερες πληροφορίες δείτε στην ιστοσελίδα της ΔΕΥΑΘ https://www.deyathivas.gr.

Η ΔΕΥΑΘ δρα σε συνεννόηση με την Πολιτεία και εφαρμόζει όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας. Προχωρά σε απολύμανση των εγκαταστάσεων της και θέτει ως πρώτη της προτεραιότητα να συνεχίσει να παρέχει υγιεινό νερό σε όλους ανεξαιρέτως τους πολίτες στις περιοχές ευθύνης της.

Δεν ξεχνάμε:

1. «Μένουμε σπίτι και πλένουμε με νερό και σαπούνι τα χέρια μας τακτικά!. Προστατεύουμε την υγεία μας και την υγεία των συνανθρώπων μας!».
2. «Εξοφλούμε τους λογαριασμούς του νερού εμπρόθεσμα ώστε να μπορεί η ΔΕΥΑΘ να συνεχίσει να λειτουργεί και να παρέχει απρόσκοπτα και αδιάλειπτα τις ζωτικής σημασίας υπηρεσίες της προς όλους».

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΘ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΟΛΗΣ