- ΑΡΘΡΑ, ΘΗΒΑ, ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Οι υπέροχοι παιδαγωγοί του Δ.Ο.Θήβας

Αγαπητοί αναγνώστες,
η στιγμή όπου πολλοί γονείς θα πρέπει να αποφασίσουμε σε ποιό βρεφονηπιακό ή παιδικό σταθμό θα πάμε τα μικρά μας αγγελούδια έχει φτάσει αλλά η γνώμη – θετική ή αρνητική – είναι ακόμα και τώρα πολύτιμη.

Μεταφέρω την προσωπικ΄ή εμπειρία με σκοπό να επιβραβεύσουμε τους σωστούς επαγγελματίες και παιδαγωγούς του ΔΟΘ.

Αξίζει να αναφερθεί ότι πέρα από τη φύλαξη των παιδιών στον παιδικό σταθμό, γίνεται μία σπουδαία δουλειά από τις εκπαιδευτικούς που στοχεύει στη γνωστική και ψυχοκοινωνική ανάπτυξη των παιδιών και ταυτόχρονα πραγματοποιούνται βιωματικά προγράμματα (μουσικοκινητικά & κουκλοθεατρικά δρώμενα, κινητικά παιχνίδια κ.α.).

Επίσης το θέμα της καθαριότητας και βέβαια φαγητού, ανοιχτή κουζίνα με μενού που αναγράφεται και αυτό ετοιμάζεται είναι κάτι σημαντικό.

Οι παιδαγωγοί δείχνουν αγάπη για τα παιδιά. Αυτό πρέπει να πιστωθεί στην διεύθυνση της κ.Σταμάτη και των συνεργατών της μέσα στις αίθουσες.Ο επαγγελματισμός για το καλύτερο πάντα και στο πλαίσιο ενός υγιούς ανταγωνισμού ο Σταθμός να έχει πάντα κάτι παραπάνω να δώσει στα παιδιά μας.

Τα υπέρ και τα κατά του ιδιωτικού-δημόσιου τα γνωρίζουμε όλοι κι η διαμάχη δεν θα πάψει άλλωστε αφού με αυτό τον τρόπο τροφοδοτείται το σημερινό ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα.

Βεβαίως πρ΄έπει να υπάρχει φύλαξη από τους εξωσχολικούς,ιδιαίτερα τις βραδυνές ώρες και κάποιες μικρές παρεμβάσεις απ΄΄ο την μεριά του Δήμου Θηβαίων,ώστε να ομορφύνει και άλλο ο χώρος εξωτερικά.

Το άρθρο είναι καθαρά προσωπικό και σίγουρα υπάρχουν και οι άλλες απόψεις που είναι σεβαστές και στηρίζονται σε προσωπικές εμπειρίες.

Πούλιος Παναγιώτης

Facebook Comments Box