- ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας:Εξασφαλίστηκε χρηματοδότηση ύψους 400.000€ για την υλοποίηση έργου ύδρευσης και ανάπλασης στην Αντίκυρα

Συγκεκριμένα, με απόφαση του Υφυπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Ιωάννη Τσακίρη, τροποποιήθηκε το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων 2021, μετά από σχετική πρόταση την οποία κατέθεσε η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και εντάχθηκε το έργο ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΟΔΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ», προϋπολογισμού 400.000€.

«Χρηματοδοτούμε ένα πολύ σημαντικό έργο για τη Βοιωτία. Το πόσιμο νερό είνια μία από τις μεγαλύτερες κοινωνικές ανάγκες, που δεν πρέπει να αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο. Ευχαριστώ το Υπουργείο Ανάπτυξης που -σε δύσκολους δημοσιονομικά καιρούς- αποφάσισε την ένταξη του έργου στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων”, σημείωσε σχετικά ο Φάνης Σπανός, για να προσθέσει:

“Σε συνεργασία με το Δήμο Διστόμου – Αράχωβας – Αντίκυρας, που υπέβαλε την πρόταση, την οποία ενέκρινε σχεδόν ομόφωνα το Περιφερειακό μας Συμβούλιο, προχωρούμε στα επόμενα βήματα για ταχεία και άρτια υλοποίηση».

Facebook Comments Box